En underbar helg

Helgen har inte bara innehållt operation. Det har varit så mycket annat.
 
Började fredagen med att hålla koll på solförmörkelsen bakom ett svetsglas. Lite häftigt faktiskt. Sen åt vi lunch och for upp till stugan. Där drog vi igång värmen och fyllde kylen. Efter det bar färden ner till Luleå. Bara jag och gubben. Det händer inte ofta kan jag lova.
 
Väl framme tog vi en lite shoppingrunda på Biltema och Jula. :) Efter det tog vi oss till Elite Stadshotell där natten skulle tillbringas. Tog oss även en kvällspromenad och slank in på något som hette Friends och åt aw-buffe. Givetvis tog vi en mörk öl till maten. Mätta och nöjda återvände vi till hotellet. 
 
På morgonen åt vi givetvis en brakfrukost. Så gott med hotellfrukost. Även om nerverna började spöka. Stötte på Dilba både i restaurangen och i hissen. Så nu har vi minglat med kändisskapet ;)
 
Tillbaka till hotellrummet var vi tvugna att titta på tv4 och lottoskrapet. Min fina kollega Joanna skulle ju vara i tv och bli miljonär. Hon lyckades skrapa fram tiotusen i månaden i 25 år. Jätteroligt.
 
Två timmars förströelse och shopping på stan för att sedan vända kosan till Koskelas för op. När vi väl var klara där gick vi och lunchade på Valdorfs. Alltid lika trevligt.
 
Kaffet bestämde vi att vi skulle ta i Kalix. Det är ju bara 8 mil så.... Svärmor och svärfar vart nog ganska förvånade när vi ramlade in oanmälda. Men kaffe fick vi :)
 
Sedan vände vi kosan hemåt och till stugan där vi fick en skön natts sömn. Ville inte fara hem då dottern hade fest. hemma.
 
Söndagen tillbringades i hemmets lugna vrå. Så en skön och händelserik helg har det varit. Och det bästa av allt var nog att få umgås med gubben på tu man hand som omväxling. Det gör vi om.
 
Ovana ögon och för långa naglar innebär även att ni får stå ut med en mängd stavfel.
#1 - Ezter

Låter som en bra helg! Vi har legat på samma strand som just Dilba och hennes familj ;)

Svar: Hon är så duktig :)
// Marianne

#2 - Bosse Lidén

Det lät trevligt. Inte alls dumt att vara utan kids ibland. Har du slängt ner alla brillor i en lådan nu? Helgkram Bosse. Ps. Ska du skotta? Vilken skillnad det är mellan söder och norr just nu.

Svar: skotta får gubben göra. Glasögonen ligger och väntar på en glasögoninsamling. Nu frossar jag i läckra solglasögon istället.....
// Marianne