Full rulle...

Tiden vill inte riktigt räcka till.  Man jobbar och jobbar. Äter, sover, jobbar.
 
Har varit ganska mycket på sjukhuset hos pappa. Han är kvar där ännu. Men mår så ofantligt mycket bättre. Frågan är väl om han varit så här pigg på flera år. Men som jag alltid har sagt: allt händer av en anledning. Nu får han all hjälp han an få. Och snart är han hemma igen. Känns så bra. Vi har till och med fått ett nytt förhållningssätt till varandra. Ett mer känslosamt. Känns ovant med så bra.
 
Jobbet tar mycket tid. Träningen är inget prioriterat just nu. Fast det skulle behövas. Hade bokat in tre pass nu i veckan. Men då åkte jag på ännu en förkylning. Har blivit lite av en ond cirkel. Hinner aldrig bygga upp immunförsvaret. Men snart är det vår och då ska jag vara ute i solen varenda sekund som jag kan.
 
Har flera roligheter inplanerade nu närmaste tiden. Tänkte börja med att prova på något nytt. På onsdag ska jag nämligen gå på storseans. Inget jag någonsin kunde tro jag skulle göra. Men lite nyfiken är jag allt.
 
På torsdag åker jag till Luleå för att fortsätta arbetet med att försöka återställa mina ögon. Ska bli spännande även det. Har inte allt för stora förhoppningar. Men drömmer om en förbättring. ´Vi får väl se.
 
På lördag är det dags att fara till Luleå igen. För er som inte känner till avstånden här uppe så är det enkel resa på 34 mil vi pratar om. Då ska jag i alla fall äntligen ta mig till Koskela för att kontrollera om jag kan vara en lämplig kandidat till att byta linser. Skulle verkligen vara skönt med ett liv utan glasögon. Tyvärr tar jag mig inte hem igen på lördagen utan får stanna kvar en natt på hotell. Lite ensamt kanske. Men ganska skönt ändå. För vem klagar på en hotellfrukost på söndagen? 
 
Sedan blir det bio den 13 februari med ett par kollegor. Vi ska gå på "fifty shades of grey". Rodnar bara av tanken. Hoppas den inte är som boken. Då kommer jag att blunda hela filmen igenom. Blir så lätt generad. Nåväl...Efteråt får vi skölja ner intrycken med en öl. Ska bli jättekul.
 
Handarbetar så mycket jag hinner. Håller för närvarande på att skapa en mössa till en hund. Har inget bra mönster så vi försöker utveckla ett. Det är så roligt. Jag lovar att ni får se en bild när vi nått målet.
 
Dessutom har jag trotsat mig själv... Har återupptagit studierna igen. Läser nu Psykiatri. Det är så intressant. Tänkte att jag inte kan sluta halvvägs. Måste bli klar även om jag inte för närvarande har för avsikt att byta jobb. Men man vet aldrig vad som händer....
 
Kram alla goa vänner där ute <3
 
 
 
 
 
#1 - SysterYster

Plugga på! Psykiatri är otroligt spännande. Både i teorin och i verkliga värden.

Svar: Visst är det så :)
// Marianne

#2 - Ezter

Så bra att du tagit itu med studierna igen! Skönt med ett livstecken på bloggen :)

Svar: Ska försöka bättra mig. Men tiden... Kram
// Marianne

#3 - SysterYster

Nu på lördag? Är du helt säker på att tågen går alls då? Är lovat riktigt kallt. Men du tänker kanske bussa? Småsugen att haka på. Men inte för att kolla synen. Fick mina första glasögon när jag var nio, testade linser i tonåren men vill nog ha kvar mina brillor ändå. Känns så tomt och konstigt utan dem.

Svar: Tar bussen. Kommer fram en timme före besöket om allt går väl. Så man hinner få ett kopp kaffe. Sen är det bara att ta sig till hotellet och mysa. Ingen shopping hinns med. Dom hinner stänga :(
// Marianne