Full fart på det nya året...

Året har startat i raketfart. Jag har jobbat en hel dag. Samt några timmar i lördags. Är just nu i ett "flow" som gör att jag trivs ypperligt på mitt arbete. Mycket har nog att göra med att vi har fått så många nya fina kollegor som piggar upp stämningen. Toppen tycker jag. Till viss del har det givetvis också att göra med att jag håller mig undan från tidigare energitjuvar.
 
Jag har hunnit vara ner till Luleå en sväng. Var till en annan "tatuerare" och försökte rädda det som räddas kan. Ja, jag var ju till en här i stan. Som gjorde mina ögonbryn och eyeliner. Men hon var rena katastrofen visade det sig. Hon har använt för lång nål så att några blodkärl har brustit. Med resultatet att jag är och kommer att förbli "blåsvart" i yttre ögonvrån. Ofrivilligt... Nåja. Dessutom fick jag svarta ögonbryn. Jag bad om mörkbruna... Nåja. Hon är urgullig. Men inte så duktig som man kan önska.
 
Snålheten bedrog visheten och jag valde att chansa istället för att betala en resa till Luleå.
Men men...gammal kärring så det gör inte så mycket. Hade jag varit yngre hade jag brutit ihop. Shit happens.:)
 
Nåväl. Har ju hittat en tjej som försöker hjälpa mig. Och hittills verkar det lovande. Kommer aldrig att bli bra. Men betydligt bättre.
 
Handarbetat i massor. Har inköpsförbud på garn. Måste tömma mina förråd  lite. Så nu har jag gjort slut på allt lovikkagarn och gjort fem par vantar i blandade färger. Dessvärre ställde jag in tvättmaskinen lite fel så dom vart lite mindre än tänkt. Ett par vart kasserade. Men fyra går att rädda. Dom blir nog helt ok. Dessutom har jag hunnit göra tre filurer på beställning. Jättekul att dom är uppskattade. Idag har jag gjort en volangsjal och ska nu börja på en matta.
 
I fredags vart det tråkigheter. Pappa satt i väntrummet på sjukhuset för att träffa diabetessköterskan när han hastigt insjuknade och fick en stroke. Tur i oturen befann han sig på rätt ställe för att få snabb hjälp. Det har gått bra. Rörelser och tal återkom ganska snabbt. Nu har han bara lite problem med synen och är lite vimsigare än vanligt. Självklart är han även vansinnigt trött. Men vid gott mod och man ser att det går åt rätt håll. Får nog komma hem under veckan.
 
Tungt att inse att föräldrarna börjar bli gamla och man får vara rädd om varje dag man får ha dem kvar.
 
 
#1 - Ezter

Hoppas din pappa kryar på sig snart!

Svar: Tack. Han blir sakta bättre men får inte komma hem ännu.
// Marianne

#2 - SysterYster

Var dag är en gåva!!

Svar: apselutt :)
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Snacka om att bli dålig på rätt ställe. Det är inte lätt att bli gammal och sjuk. Det är heller inte lätt att vara anhörig, ex. barn som blir som föräldrar till sina föräldrar. Man vill så gärna ha kvar dem så länge som möjligt.
Kram Bosse
Ps. Fortsätt du att hålla dig från energitjuvarna på jobbet

Svar: Jag lovar. :)
// Marianne