Uppdatering av mitt liv

Mitt fall vart lite värre än jag hade förväntat mig. Eller rättare sagt... min gravity check. Min vänstearm gjorde ont som bara den. Fick hålla mig från jobbet i två dagar. Var bara in och gjorde ett snabbt gästspel och hade en utbildning med våra nya kollegor.
 
Efter noga övervägande sa jag upp mitt gymkort. Känns onödigt att betala för något jag nästan inte använt sista tiden. Och blir suget för stort kan jag gå på jobbets gym.
 
Röstat har jag oxå gjort. Redan andra dagen man fick förtidsrösta for jag till Stadshuset för att göra min medbborgerliga plikt. Men jag kan nog erkänna... Jag är en av dom där otrogna som röstar på olika partier i de olika valen. Men omväxling förnöjer.
 
Skaffat nya busskort till ungarna och mig har jag gjort. Helt otroligt att man får åka fritt i ett helt år för 100 kronor. Inte värt att ta bilen, men det är ju så bekvämt. Men till vintern kommer det att kännas gott med en varm busstur hem.
 
Min makeover fortsätter. Nu har jag kostat på mig nya naglar igen. Tillbaka hos min första nagelteknolog. Jag förstår inte att jag någonsin har bytt. För hon är i särklass bäst. Ingen akryltipp här inte. Utan härliga geleförlängningar. Me like :)
 
Sen har jag gjort det jag tänkt så länge på men inte riktigt vågat. Jag har tatuerat mina ögonbryn med taffy metoden. Blev så bra. Ser ut som riktiga hårstrån. Sitter några år i alla fall. Enkelt. Slipper sminka sig. Nästa steg bir nog eyeliner både uppe och nere. Och kanske fransförlngning. Jag har ju stora barn så nu kan jag äntligen kosta på mig själv det där lilla extra.