Långt mellan gångerna

Det blir inte så ofta jag skriver numera. Men dagarna vill inte räcka till. Så man får prioritera.
 
Vad har då hänt sen sist?
 
Jag fick ta bort gipset efter två veckor. Ingen spricka tack och lov. Men rejält ont ändå. Nu känns det bättre och skriva är längre inte något problem. Lite domnad tumme men det ger sig väl någon gång.
 
Sen vart det valborg och jag var ledig några dagar. Ganska skönt för då kunde man göra något om man ville och var inte begränsad av gips. Men gjorde inte så många knop. Vi var i stugan och tog det lugnt. Våra hyresgäster var på plats i husvagnen och dom verkade trivas.
Min far som börjar bli lite "gaggig" är som en kalv på grönbete när han är där. Pigg och glad. Han verkar må väldigt bra av att bada i badtunnan. Benen vart raska och kryckorna behövdes knappt. Roligt att se.
Min mor verkar också njuta i fulla drag i vagnen. Så roligt att ha dom där.
 
Sen har jag pluggat. Och gjort fyra prov. Tänkte försöka göra ett ryck och få klar medicinsk grundkurs före sommaruppehållet. Det ska nog gå. Har bokat in ett nytt provtillfälle den 3 juni. Då är det fyra prov till. Får jag G i kursen är jag nöjd.
 
I dag är jag hemma från jobbet- IGEN. Har ännu en gång dragit på mig en flunsa. Har aldrig varit så sjuk som det sista halvåret. Vet inte om det är kroppen som försöker säga mig något. Eller om det beror på att mina kära kollegor kommer på jobbet fast dom är sjuka. Men nu jädrans ska jag boosta med vitaminer och allsköns huskurer för nu får det vara nog. Ska ju snart ner till Stockholm och då vill jag absolut inte vara sjuk. För schemat är verkligen fullspäckat.
 
Tips på huskurer mottages tacksamt.
 
 
 
 
 
#1 - jeanette sandelin

Kan Jang dagligen vecka efter vecka. D-vitamin!
Och så te med kokt ingefära i, vitlök, citron, pressade sv vnbär och honung som inte skall hettas upp.
KRAM <3

Svar: Kan jang ska man inte ta om man har högt blodtryck. Men resten ska jag göra häxbrygd utav.
// Marianne

#2 - Ezter

Har inga huskurer. Jag tror att man ibland kommer in i ett stim, där man blir sjuk ofta! Hoppas du håller dig frisk nu :)

Svar: Ja nu har jag fått min beskärda del.
// Marianne

#3 - Malin

Ja men så är det väl lite, att börjar det krångla då drar cirkusen lätt igång igen när man har garden nere.

Hoppas verkligen att du frisknar till så du kan åka iväg som det är tänkt!

Så mycket tips har jag väl inte direkt, förutom VILA!!

Svar: Vila brukar jag inte prioritera. Men jag måste nog tänka om.
// Marianne

#4 - Bosse Lidén

Den bilden är så gullig tycker jag. Mysigt att läsa om dina föräldrar. Var tacksam så länge du har dem. Förstår att det var en befrielse att slippa gipset. Jag hejar på dig att du fixar grundkursen med dina mål. Kram Bosse

Svar: Tack Bosse. Jo man är lyckligt lottad som har dom kvar.
// Marianne

#5 - SysterYster

Det är OK att du lånar dem på helgerna, jag har ju dem hela veckorna. Vardagens tristess och tyvärr inga badtunnor men det går väl an ändå. Så himla kul när pappa lever upp som han gör i vagnen. Hemma blir det inte så många knop alla gånger..

Svar: Ungdomens källa finns i Kallovaara :)
// Marianne