Händelserik dag

Klockan 04:30 ringde väckarklockan. Då var det dags att välta grabbarna ur sängen. Dom skulle åka buss till Luleå och Teknikens hus. Någon tävling. Kommer hem ikväll vid 22-tiden. Lång dag.
 
Jag kröp ner under täcket och sov en liten stund till. När jag vaknade hade jag blixtrande huvudvärk. Suck. Inget jobb idag heller.
 
Jag fick mina fyra prov och mina inlämningar rättade och betygsatta. Det hade gått lika bra som vanligt. Skönt. Nu har jag bara fyra avsnitt kvar innan kursen är klar. Prov den 3 juni.
 
Dottern har sett till att jag har vankat av och an och bitit på naglarna. Hon körde upp idag. Och klarade det. Min lilla tös har nu blivit vuxen och har nu körkort. Detta innebär även att min bil plötsligt försvann. Men hon har inte fått den. Bara låna än så länge. Vi har inte bestämt dess öde ännu. Men en bil ska hon få så småningom. Det har jag lovat.
 
Tur i oturen så hade jag "lurat" sambon att vara med på lottdragning för att köpa en beg bil från hans firma. Han vann och vi fick köpa en nyare bil till mig. Så nu får jag köra en volvo v50 istället för min s40. Ännu några år nyare. Det är en från -09. Få se hur jag kommer att trivas med den. Bakluckan är ett klart plus
 
Redan på lördag ska den få visa vad den går för. Då har en av grabbarna bakluppeloppis för att samla ihop lite slantar till skolresan. Vi får se hur mycket som ryms.
 
 
 
 
 
#1 - Ezter

Grattis till er båda! Extra grattis till dottern som ska FÅ en bil :) Inte många som får det!!! Hoppas du ska trivas med din V50!

Svar: Jag har lovat alla mina barn att om dom inte provar på att röka, dricka eller tar droger före sin 18-årsdag så får dom körkort och en billig bil av mig. Dottern lyckades. På både gott och ont :) Hoppas pojkarna följer hennes exempel.
// Marianne

#2 - Malin

Wow vilken dag, och det var ingen dålig bil. Flera år nyare än våra båda bilar. KUL! Grattis till ALLT!

Svar: Tackar :)
// Marianne