Underbart är kort...

Så där ja. Då var det sista dagen på sportlovet. En välbehövlig ledighet som har innehållit både glädje och sorg.
 
Vädret har vl inte varit det bästa. Varmt men mulet och blåsigt. Men det gör inte så mycket. Har suttit inomhus och umgåtts med min famij.
 
Helgen var vi i stugan men sen for vi hem. Hade lite som behövde fixas.
 
På onsdagen vart jag ju vuxen. Hela 50 år. Känns superkonstigt. Men det var ändå roligt. Firats precis på ett sätt som fungerar för mig. Utan ståhej. Bara lugnt och skönt.
 
Började min dag med att fara till en nagelteknolog där jag satt tre timmar och vart ompysslad. På mina kollegors bekostnad. Sen for vi till stugan igen. Där mina föräldrar hade flyttat in i sin husvagn. Jättekul att ha dom där. Och pappa verkade må så bra av att få se något annat. Glad och pigg. Satt och myste i stugan hela kvällen med brasan sprakande i kamminen.
 
På fredagen fick vi dåliga nyheter. En av mina fina farbröder hade somnat in. Skulle fyllt 80 i år. Vi har inte haft så mycket kontakt fast vi bor i samma stad men det känns ändå tomt. Han har ju alltid funnits där. Men det är ju livet.
 
Idag är det sönda och jag sitter och förhandlar med mig själv. Ska jag fortsätta mina studier eller inte? Har haft en formsvacka ett tag. Och vet inte riktigt vad jag vill. Ska i alla fall börja jobba heltid igen i morgon. Så vi får väl se. 
 
Sedan behöver jag verkligen komma igång med min träning. Den har också legat på is ett tag. Men i morgon ska jag ta tag i saken igen och gå på ett danspass. Det ska bli jättekul. Och så får man ju så fasligt mycket energi av det.
 
Kanske så mycket att man kan plocka fram kameran igen. För nu är det länge sen...
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Ezter

Mestadels ett härligt lov :) Tråkigt med din farbror, men som sagt, det är ju livets gång...
Hur mycket har du kvar av studierna nu då? Tycker du det är kul? C tyckte en del kurser var dödstrista, men det blev ju bra till sist :)
Lagom firande du hade, precis min stil!

Svar: Har gjort de största kurserna. Kul men tiden vill inte räcka till. Men jag får väl gilla läget och acceptera att det tar lite längre tid än jag önskar
// Marianne

#2 - Susan

Om inte det känns allt för tufft så tycker jag du ska köra på med studierna....Önskar jag kunde bestämma mig för att komma igång snart.
Grattis till din stora dag! jag har ju min kvar:)
Kram

Svar: Den som spar han har... :)
// Marianne