Sexy and I know it

I går hade jag en riktig skitdag. Mådde verkligen riktigt jävl..t. Dags för en svacka. Kämpade verkligen igenom arbetsdagen. Lite jobbigt att prata i telefonen och försöka vara trevlig när man får kväljningar varje gång man svarar. Men det gick. Fast det var tungt. Var så nära att ge upp helt och hållet. Säga upp mig på stående fot och försöka hitta något annat att göra.
 
Fast det gjorde jag givetvis inte för jag trivs faktiskt på mitt jobb. Men jag är inte riktigt återställd ännu efter min krasch. Det kommer att ta lååång tid innan jag är helt på banan igen. Och vissa dagar känner man sig bara helt enkelt värdelös.
 
Idag kändes det redan mycket bättre. Men en god natts sömn kan vara den rätta medicinen ibland. Så det gick mycket bättre. Och det var inga problem att ta sig genom dagen. Mycket tack vare mina fina kollegor som orkar lyssna på mina klagovisor.
 
 
När jag kom hem fick jag mig ett gott skratt. Min syster hade varit förbi och lämnat en försenad present. En jättefin väska liknande en uggla. I den en nessesär som åxå såg ut som en uggla (fylld med allt man kan behöva). Ja, jag är en rugguggla och älskar ugglor. Hon hade dessutom sytt en sparkdräkt åt mig.
 
 
I paketet fanns även en bit tyg. Ett gult tyg med hasselnötter på. Det var extra kul eftersom jag tydligen hade haft en dress i sånt tyg (eller liknande) när jag var liten. Den hade hon tydligen varit väldigt avundsjuk på. Tänk att hon har gjort sig besvärt att ragga fram sånt tyg. Kan inte ha varit det enklaste. Det kallar jag genomtänkt present....
 
 
#1 - SysterYster

Hade helt enkelt inte råd med en Orreforsvas utan fick göra en djupdykning i tyghögen istället...eller hur det nu var??

Svar: Sicken otur....Jag som ÄÄÄÄÄÄlskar orreforsvaser :) Jag uppskattar din present såååå mycket mer :)
// Marianne

#2 - Ezter

Ja, du blev verkligen fin :)

Svar: Hmmm. bara öronen som saknas
// Marianne

#3 - SysterYster

Öron är lätt fixat!

Svar: :)
// Marianne