Det är i alla fall myggfritt

Hoho ja ja... Tiden bara rusar förbi. Tid för att blogga finns inte just nu. Eller det finns det väl egentligen. Men jag prioriterar annat.
 
På jobbet finns det massor att göra. Men det blir nog bra. Vi har fått massor med nya duktiga och jättefina kollegor. Ända från förra sommaren har det fyllts på. Och det behövs. Det skapar en jättetrevlig stämning runt om. Inget tjafsande i onödan. Som jag märkt av i alla fall....
 
Hemma finns det alltid något att plocka med. Städning av klädförråd, matkällare och skrotsamling under trapp har varit dagens projekt. Samt lite tvätt förstås.
 
Men jag har även hunnit med att göra i ordning ett cv och ett personligt brev. Tänkte skicka ut några jobbansökningar bara för skojs skull. Och se om man duger någon annanstans.
 
I stugan har vi tillbringat all ledig tid. Utom idag då förstås. Vi for hem redan igår då vädret inte varit allt för bra den här midsommaren.
 
Snöfall och + 3 grader känns inte helt ok. Men jag har ju själv valt att bo här så. Grönt och vitt är ju ganska snyggt tillsammans. Även om det inte är jul. Och myggen lyser med sin frånvaro.
 
Vi har fått världens finaste hyresgäster i vår knipholk. Inte bara två utan tre ugglor. Pärlugglor. Dom är så rasande fina att man kan stå och beundra dom i timmar. Helt orädda och nyfikna. Hoppas dom kommer fler år.
 
Nu ska jag ta och försöka få iväg några ansökningar. Vi ses/hörs snart igen...Tror jag :)
 
 
 
#1 - Ezter

Lycka till!
Att slippa myggen är skönt, men snö :( Inte kul när det är midsommar! Fantastiska bilder av ugglor!
Vi hörs när du har lust med bloggen,ses ju på några andra ställen också!
Men sms:et jag skickade till dig en gång, kom nog till nån annan:)

Svar: vi har ju flera mötesplatser. :)
// Marianne

#2 - Fanny

Ugglorna är så otroligt söta! Hur många är det? Angående jobbsökning så gör du helt rätt! Så klart att du duger! Du är hur duktig som helst!

Svar: Det är tre stycken fast bara två ville vara med på bild. :)
// Marianne

#3 - Annika

Enda fördelen med kylan är just att det blir myggfritt. Men sååå söta ugglorna är. Förstår att du kan titta på dem hur länge som helst,
Ha det gott och lycka till med dina cv.
Kram

Svar: Tack. Det vart ett cv och har skickat in några ansökningar. :)
// Marianne

#4 - Catarina

Blir så där ibland, långt mellan gångerna. Desto roligare när nåt skrivs :) Vädret är ju sanslöst tråkigt och kallt. Blä. Kul med nya fina hyresgäster :) Ha det bra!

Svar: Ja, det ska ju vara roligt och inte ett måste. Kram vännen.
// Marianne