Äntligen över

Nu är jag klar hos tandläkaren för den här gången. Förra veckan fick jag vara dit och lägga på ett nytt lock i väntan på att få tanden färdigbehandlad. Men nu... Nu är den hel. Tänka sig... Jag har överlevt en rotfyllning.
 
Två dagar efter ringde dom från tandläkaren igen.... Det var dags för den årliga kontrollen. Hos tandhygienisten. Och kan man tänka sig. Jag var mer orolig att låta henne peta tandsten än vad jag var med min nya tandläkare... Konstigt. Nåväl. Jag gick igenom besiktningen och behöver inte gå dit på ett tag nu.
 
I helgen är det festival i stan. Men jag har bestämt mig för att vara snål och strunta i den i år. Det enda som hade varit kul att se var Doug Seegers och Status Quo. Men jag fick nog mitt lystmäte av festivaler och musik tillgodosett i Stockholm.
 
Gubben flög i alla fall ner till storstaden igår för att hämta hem en ny leksak. En motorcykel. Kul. Hans stora intresse som legat på is i många år. Och ska jag vara ärlig så älskar jag motorcyklar jag också. Men jag nöjer mig med min moppe.
 
Tog med mig ena sonen och for till stugan en sväng. Sov över en natt men sen ville han hem igen. Och mig spelar det ingen roll. Bara jag får sitta och handarbeta i ett hörn. Det är det jag fokuserar mig på just nu.
 
Tråkigt nog har nog våra underbara hyresgäster flyttat.
 
Två arbetsveckor kvar innan semester. Ska bli skönt. Och för första gången på länge har vi inget inplanerat. Vi tar dagen som den kommer. Känns toppen. Nåja... Lite planerat har jag nog allt. Har bokat tid för tatuering av mina ögonbryn i augusti.
 
Och ett besök hos en ögonklinik. Funderar nämligen på att låta operera mina ögon. Så jag slipper min dåliga syn och skitiga glasögon. Hoppas det går att göra något åt mina blå.
 
Dessutom väntar jag på besked om och när jag får göra om min tatuering på armen. Min tatuerare är nämligen tillbaka i huset bredvid. Så lite ska jag ta mig för i alla fall. Tingeling!
 
#1 - Ezter

Tycker du har en hel del planer! Skönt att vara klar hos tandläkaren.

Svar: oh ja. Även om det var min fina nya tandläkare... :)
// Marianne

#2 - Malin

Jag oddsar på att du också skaffar dig en riktig hoj snart :)

Min bästis hon är helt såld på sådana.

Jag var och kollade mina ögon för ev åtgärd. Men det var inte läge nu.

Jag var för ung för linsbyte och det vet jag inte om jag skulle våga ens. Mina åldersförändringar har precis börjat. Sen var inte laser ngt alternativ då jag skulle bli tvungen att ha läsglasögon. Idag kan jag läsa utan glasögon. Så det blev progressiva linser och glasögon istället. Tills vidare sen får vi se.

Kul att höra vad du får för alternativ.

Kram

Svar: Tror det bara finns ett val för mig.... linsbyte. Känns lite läskigt.
// Marianne