Raketstart på året

Här går det undan. Det är redan den 9 januari. Har hunnit jobba tre dagar. Eller jobba och jobba... Det har kommit mycket emellan om man säger så. En stor del av min tid har gått till att försöka få rätsida på mitt schema. Men nu tror jag att det stämmer i två veckor.
 
Jag har hunnit vara på två spinningpass den här veckan. Fast gårdagens var ingen positiv upplevelse. För någon i min närhet hade parfym/rakvatten på sig. Och ju längre passet gick luktade det bara mer och mer. Till slut smakade tom vattnet illa. Jobbigt. Tur att det inte alltid är så.
 
Lite handarbete har jag hunnit med. Gjort klar en strumpa och ett par pulsvärmare.
 
Dessutom har jag hunnit vara och gjort tre skrivningar igår i kursen vård och omsorg 2. Och med en snabb lärare fick jag resultatet redan idag. VG på alla. Kan inte vara annat än nöjd.
 
I dag har jag också varit på skolan. Fått lära mig ta kapillära och venösa blodprov samt kolla blodtryck med hjälp av stetoskop. Skitkul.
 
Så nu är kursen klar. Och Medicinsk grund är på tur. Fast den har jag tjuvstartat med lite redan... Tänkte sätta lite fart så jag blir klar någon gång. Fast egentligen är det ingen brådska.
 
Idag tänkte jag ta ytterligare ett spinningpass. Men beslutade mig för att ta en slappardag istället. Det tycker jag att jag kan vara värd.
 
 
 
#1 - Ezter

Du är duktig! Grattis till dina VG!

Svar: Tack. Jag är nöjd. Satsar på G. :)
// Marianne

#2 - susan

Snacka om rivstart på nya året....Jag ligger kraftigt efter. Men jag kommer igen, var så säker!
Grattis till VG....Fantastiskt bra jobbat!!!
kram

Svar: Tack :)
// Marianne

#3 - SysterYster

Gummiarm och/eller riktig? Kul att sticka men kan inte påstå att jag älskar att bli stucken.

Svar: Gummiarm och riktiga fingrar.
// Marianne