När tiden inte räcker till

Tiden bara susar iväg. Försökt klämma in någon extra timme på jobbet eftersom jag behöver all extra tid/pengar som jag kan få ihop. Måste ju vara ledig några veckor under våren för att göra min praktik. Så just nu tar jag det lite lugnt med pluggandet. Har ju börjat på min fjärde kurs. Nu är det medicinsk grundkurs som gäller.
 
I går ringde min lärare och berättade att allt var rättat och klart på tredje kursen. Och jag hade fått VG på hela kursen. Jag är nöjd. Med tanke på hur lite jag egentligen pluggar. Målet är ju G.
 
I dag har jag provat att spinna med byxorna bak och fram. Inget jag rekommenderar i alla fall. Dom blir så kort där bak. Man får sitta och dra upp dom hela tiden. Tror dock inte det syntes så tydligt
 
Jag har varit och kapat håret i dag oxå. Var less att se ut som en tvättbjörn. Grym utväxt med vita toppar är inte snyggt. Nu är jag för första gången på många år helt utan färg/toning. Kör helt naturligt. Visste knappt vilken färg jag hade längre. Men nu vet jag. Askblond. 
 
Vid nästa frissabesök blir håret dock vitt igen. Vilket för övrigt ska göras på min födelsedag. 
 
På kvällarna handarbetar jag bara så mycket som jag hinner. Har så mycket ideér som jag vill göra. Garn har jag. Men inte all tid jag behöver. 
 
Det här är ett av mina senaste projekt. En garnhållare som jag gjort om från en gammal avdankad teknanna. Ganska söt om jag får säga det själv. Kramen till er alla.
 
 
#1 - Ezter

Låter obekvämt med byxorna bak och fram ;) Men det kunde ju varit värre! Duktig du är med pluggandet!

Svar: Tur att ingen satt bakom mig och såg min rumpa...
// Marianne

#2 - SysterYster

Ska oxå till frissan på min egen födelsedag. :)

Svar: ny frisyr?
// Marianne

#3 - Annika

Du är så himla flitig och duktig med pluggandet :-)
Framifrån syntes det inte att byxorna var bakoch fram ;-)

Svar: Vilken tur :)
// Marianne

#4 - susan

Bra där att testa med byxorna bak och fram...Hur ska man annars någonsin få veta hur det känns;)))

Svar: Det tänkte jag inte på.. Tack ;)
// Marianne

#5 - Bosse Lidén

Inte dumt att få VG när man siktar på G. Det måste vara tvärtom det där ordspråket, att man sikta mot stjärnorna men nå trädtopparna.
Det är bra att det finns gylf på de flesta vanliga byxorna.

Svar: Gylf...eller varningstext :)
// Marianne

#6 - Catarina

Blir glad av din energi :) Den var ju ursöt. Vilken smart idé! Kul att prova nya frisyrer o färger. Säger jag som mesar på med mitt långa bruna hår och inte vågar prova annat :))

Svar: Jag lessnar så fort. Gillar förändring.
// Marianne