Har ni saknat mig?

Nu har det börjat klia i mina fingrar igen. Känner att det är dags att ta upp bloggandet lite igen. Kommer även att föröka få lite mer tid över för att besöka mina favoritbloggar.
 
Men nu är det alltså nyårsafton och det är dags med en årlig krönika. Mitt år 2014 har inneburit både glädje och sorg. Men det har varit ett otroligt bra år. Bästa på länge.
 
 
Mitt mål/nyårslöfte för 2015 är att genomföra det jag inte hann med under 2014 av olika anledningar. Det vill säga fortsätta satsa på mig själv.
 
Jag ska:
 
* färdigställa mina ögontatueringar
 
* göra en "sista" tatuering på ryggen
 
* en piercing i ögonbrynet.
 
* Dessutom ska jag se till att nyttja mitt kort på Actic. Under 2014 har det inte blivit utslitet direkt. (Nu har jag ju två stycken i familjen som behöver peppas.Och som kan dra med mig.)
 
* Under 2015 ska jag även minska några kilon i vikt. Inte snabbt,inte mycket, inte några konstiga dieter utan med sunt ätande och motionerande. Det vill säga - det enda långsiktiga sättet om man ser genom mina ögon.
 
* Och på tal om ögon - Jag ska fara ner till Luleå och kolla det där med att operera mina ögon. Har svårt att bestämma mig men det blir nog lättare efter ett besök hos ögonläkaren. 
 
* Studierna har fått vila under hösten. Och det tror jag dom får fortsätta med under våren.
 
* Handarbeta i massor. Det är bästa meditationen.
 
Även under 2015 är det jag och mitt mående som står i centrum. Jag ska försöka försöka fortsätta på inslagen bana och se på livet med nyfikna ögon.Lära känna nya människor. Göra sådant som får mig och mina nära att må bra.