26 augusti - en dag att minnas

I dag har jag haft en usel dag. Det började direkt på morgonen när det visade sig att jag hade glömt bort vilken tid jag skulle göra min provskrivning. Jag fick chansa och fara till skolan. Och lyckades komma i tid. Efter att ha svettats över frågorna var det dags att fara till jobbet. (Tror det gick bra)
 
Parkera utanför jobbet var inte att tänka på. Kommer man sent blir man utan plats. Så jag parkerade på stormarknaden i närheten. En liten rask promenad har ju ingen dött utav... Men det var precis det som kunde ha hänt. För när jag med snabba steg skulle passera en vältrafikerad väg med en rondell så hände det. Jag vet inte riktigt hur det gick till. Men jag föll platt på magen. Raklång. Måste ha sett ut som en kraschlandande stålmannen. Dock utan cape. Framför en bil som tack och lov hann stanna. Phu. Så nu har jag träningsvärk i hela kroppen. Skrubbsår på hand och knä. Bula på smalbenet. Samt givetvis blåmärken. En sträckning på baksidan av låret fick jag oxå. Men allt händer ju av en anledning så.... Det var nog någon som sa åt mig att ta det lite lugnare...
 
Och av en händelse så har jag ju tatuerat in just det på min arm i söndags. Sååå nöjd med den.
 
 
Gjorde även en till liten tatuering. Kunde inte låta bli nu när jag äntligen hittat igen min drömfigur från min barndom. Nämligen Bootle Beetlee. Eller det var faktiskt min systerson som fann honom efter min beskrivning.
 
 
Tycker han är urgullig. Påminner minsann om min sambo. Vitt hår, glasögonen på nästippen, trasiga kläder och påhittig. Så jag kommer att kalla den för Lasse. 
 
Sen mitt sista inlägg har jag även hunnit jobba en vecka. Tvättat allt som jag tog med mig från Tornedalen. Städat lite hemma. Varit ledig en vecka igen.Den tillbringade jag i Tornedalen med föräldrar och söner. Den här gången tog jag det lugnt. Myste på och putsade fönster. Hur skönt som helst. Det bästa är att båda föräldrarna mådde bättre.
 
Helgen tillbringade jag i stugan. Fick besök av grannen och vi satt och pratade i flera timmar över några pilsner, medan våra gubbar var nere och byggde på vårt gemensamma båthus. Riktigt trevligt. Skönt att ha bra grannar.
 
Nu är det jobb igen. Fullt ös. Medvetslös. Massor att göra. Det är ju högtryck. Men vi har ju fått ännu fler nya medarbetare. Det är så kul. Massor med nya ansikten och bekantskaper. Alltid lika roligt.
 
Nu ska jag ta och vila min ömmande kropp och sura för att jag inte fixar ett spinningpass idag. Som verkligen hade varit välbehövligt. Har ju det senaste halvåret försökt vila mig i form. Men vet ni vad...? Det funkar inte!!!!
 
 
 
 
#1 - Ezter

Vilken tur att det inte hände värre med dig! Tack o lov att bilen hann stanna! Stackars föraren, vad rädd den personen måste ha blivit också!

Svar: Verkligen. Och jag hade inte vett att kolla att denne var ok. :(
// Marianne

#2 - Malin

Men usch det där hade kunnat gå illa, det var nog din nytatuerade ängel som vakade över dig. Riktigt läcker tatuering och även Lasse är ju söt :)


Svar: Ja det var nog min nya skyddsängel :)
// Marianne

#3 - Kajsa

Jisses...
Var försiktig!
Tatueringarna är riktigt bra - förstår att du är nöjd

Svar: Jag trodde jag var försiktig men...
// Marianne