Synonym till undanflykter = Jag

Tror att jag är världsbäst på undanflykter. Gör inget jag inte måste i onödan. Fast ibland är det nödvändigt oxå. Som med träningen. Jag kan krasst konstatera att det inte går att vila sig i toppform. Har inte gjort någon träningsinsats sen den 20 januari. Förutom någon promenad då vill säga. Fast dom är också lätträknade. 
 
Men i onsdags tog jag mig till sporthallen och korde ett spinningpass och ett reshapepass. Det var jobbigt men tusan så roligt. Fattar inte att jag har saknat det så mycket förrän nu. Skulle försöka ta mig ett pass på torsdagen också men det gick inte alls. Jag hade nämligen århundrandets träningsvärk. Konstigt va?
 
I fredags skulle jag vara på min farbrors begravning. Men det gick inte heller som planerat. Jag vaknade med nackspärr. Kanske från träningen. Så jag fick snällt stanna hemma. För det gjorde så attans ont. På eftermiddagen for jag i alla fall ut och övningskörde med dottern en stund. For och handlade lite. Och det var min räddning. För på Rusta lyfte jag något samtidigt som jag vred mig och då small det till högt och ljudligt. Låsningen släppte. Så skönt. Fast då kom huvudvärken smygande istället. Men det är ändå lättare att hantera.
 
Fotograferandet har kommit av sig. Har inte tagit en bild på närmare ett år. Förutom med mobilen då förstås. 
 
Bloggandet likaså. Tappade gnistan efter allt skitsnack som förekom efter ett inlägg jag gjorde.
 
Handarbetet har jag gjort i alla fall. Men oftast blir det bara en strumpa eller vante. Sen börjar jag på något nytt projekt. Tänk om man skulle färdigställa lite grann...
 
Pluggandet har legat nere sen i januari. Men nu ska böckerna fram igen. Om jag inte lyckas hitta på några ursäkter för att slippa då förstås.
 
 
 
Slutligen en fundering.... Varför heter det ett par byxor? Är inte ett par - två stycken? Och varför heter det då inte ett par skjorta?
#1 - Ezter

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad!

Svar: Tack <3
// Marianne