Påsklov med förhinder...

Det finns folk som har det värre. Men det här gäller mig och hur min vardag förändras. Därför anser jag att jag får gnälla på min blogg hur mycket jag vill.
 
I morgon är det förhoppningsvis min sista dag som sjukskriven med handen i gips. Ska magnetröntgas och få min dom. Spricka eller inte???
 
Jag har mentalt intalat mig att handen är hel fast den värker. Jag hatar gips!!!!!
 
Nåväl. Efter en vecka fick jag vara och lägga ett nytt gips. Sen har det gått bättre. Inte lika ont när handen är i viloläge. Och inte som först, felgipsad så tummen låg fel och gav onödiga smärtor. Sova gick inte alls de sista nätterna.
 
 
Påskaktiviteterna har klart blivit påverkade av min inpackade hand. Man kan till exempel inte ha på sig vilka kläder man vill. Svårt att göra de vanliga sysslorna. Blir överansträngd i axeln hela tiden. Toabesök, påklädning, tandborstning är nödvändiga saker som tar dubbelt så lång tid när det ska skötas med vänster hand. Klippa och skriva är inte att tänka på.
 
Men jag kan erkänna att jag lyckades klura ut hur jag kunde virka. Inte sticka men virka...Visserligen kan man inte sitta långa stunder, men det är bättre än ingenting.
 
Jag riggade högerarmen högt med en virknål instucken i gipset så jag slapp hålla fast den. Sen höll jag nålen stilla medan jag arbetade med vänster hand.Det gick sakta men det gick.
 
Plugga och skriva på datorn funkar dåligt. Allt tar sån tid med vänster. Höger går inte att använda till sånt. För än har ingen smart person kommit på ett lutande tangentbord.....
 
Jag känner att jag nu skulle behöva få vara ledig på riktigt några dagar, utan paket, för att få njuta av våren. Men vi får väl se... Har jag turen på min sida går det att ordna.
 
Om inte annat så är jag ju ledig om en dryg månad. Och då ska det rockas som bara den. Både Metallica och Aerosmith står på schemat...
 
Ps. Mobilen gick inte att rädda så enkelt som vi hoppades. Den dog under operationen och jag fick ta från min reskassa och köpa en ny telefon. Tur i oturen släpptes den nyaste modellen av samsung galaxy en halvtimme innan jag gick till telebutiken. Så valet var i alla fall inte så svårt....
#1 - Susan

Klart du får gnälla i din blogg. Du får gnälla i min också om du vill:)
Jag håller mina tummar för att du slipper gipset nu.
Kram Susan

Svar: Två ställen att gnälla på..... dubbelt så bra :)
// Marianne

#2 - Ezter

VAr ska man få gnälla om inte i sin egen blogg? Jag har gnällt i min hela påsken och kommer fortsätta ikväll!

Svar: Men du har anledning. Det har inte jag....
// Marianne

#3 - SysterYster

Det är så skönt att få gnälla av sig ibland!

Svar: Absolut. Det behöver man.
// Marianne