Grusade planer

Här har man gått och sett fram emot en veckas påsklov. Skulle pyssla en massa och handarbeta och bara vara. Kanske fara till fjälls och fiska. Dessutom skulle jag hinna göra fyra prov. Det var planen.
 
Men den 8 april var inte en speciellt bra dag. För först lyckades jag klämma sönder mobiltelefonen i bildörren. Onödigt. Mycket onödigt. Men jag har beställt ett nytt glas och förhoppningsvis kan min händige sambo rädda den.
 
Nägra timmer senare hamnade jag på glid. Halkade baklänges och landade på rygg. I försök att rädda huvudet tog jag givetvis emot med händerna. Vilket orsakade en trolig spricka i båtbenet. Gipsskena och fixerad tumme. Helt omöjligt att hålla i en penna eller att handarbeta. Så nu får jag hitta på något annat att göra i minst två veckor. För då ska jag röntgas ogen och få domen. Tur att gubben har köpt en ny tv så jag har något större att titta på.
 
Snacka om att vara handikappad. Bara projekten att göra vanliga saker som borsta tänderna, göra toabesök, klä på sig och duscha. Nyttigt att lära sig att använda vänster också.
 
Men man ska ju tänka positivt. Jag fick ju några dagar extra ledigt. Fast ärligt....dom dagarna hade jag kunnat vara utan.
 
 
#1 - Susan

Men nu blir jag nästan mörkrädd....Jag snubblade och halkade samt slog en volt och landade på rygg i Måndagskväll. Samma dag hade en annan bloggkompis råkat ut för något liknande och nu du???Jag hade bättre tur och klarade mig otroligt nog med ett par blåmärken....Krya på dig vännen!

Svar: Smittsamt månne...? Tur att du slapp brutna ben. Kram :)
// Marianne

#2 - Ezter

Men idag eller igår var det kanske, fick du ju en sprillans ny mobil, så nu har du sysselsättning! Jag sms:ade dig för ett antal månader sen, ett nr jag hittade på hitta.se. Tror aldrig du fick det?

Svar: Jag tror jag fick något om wordfeud? Numret slutar i alla fall på 91 :)
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Det var ingen bra tisdag varken för dig eller mig. Vem är det mest synd om? ;) Du fick en större TV det fick inte jag. Jag fick Frozen shoulder och nu Frozen legs. ;) Du får träna på vänstern. Du får säkert en ny mobil bara för det är synd om dig. Min fru vill placera mig på gubbdagis. Jag är man du är kvinna. Vad vill jag komma fram till. Inte vet jag. Kan det vara så illa att jag slog i huvudet också i trappan. Att den enda flingan därinne... så illa får det inte vara. Jag önska dig en fin helg Marianne. Kram

Svar: frozen shoulder är ingen lek :( Jag fick större tv och en ny mobil :) Kram
// Marianne

#4 - agneta

Men fy så trist, din stackare!!
kram

Svar: Lite trist är det allt.
// Marianne

#5 - SysterYster

Välkommen, välkommen!! Medlemsavgiften kan du betala in till Handelsbanken, Konto 6208.......

Svar: you wish :)
// Marianne

#6 - Annika

Oj,oj vilket elände. Vilken dum dag, den kan du stryka ur almanackan.
Men en riktig GLAD PÅSK iallafall.

Svar: Jag har raderat den 8 april...glad påsk
// Marianne

#7 - TantGlad

Tack för din hälsning.
Önskar dig åxo EN RIKTIG GladPåsk!

Svar: :)
// Marianne