Så var "Tissel" igång igen...

Så här står det i en kommentar jag fick idag under ett tidigare inlägg (jag skäms fortfarande) på min blogg. Och eftersom det är någon som uppenbarligen har bestämt sig för att inte släppa ämnet väljer jag att lägga upp kommentaren här och även mitt svar.
 
Kommentar: 
 
"Du skriver i ett svar till ett inlägg / Det är alltid effektivt att göra någon annan till syndabock om man vill bort från uppmärksamheten själv. 

Menar du att du har velat att någon ska få uppmärksamheten för något? det måste du ju då mena:) jag tycker inte det är trevligt av dig att skriva såna saker om din arbetsplats som du gjort! sen försöker du släta över det du skrivit med ett nytt inlägg hur mysigt du tycker det är att sitta i kundsamtal kvällstid. Du som inte själv verkar vara nöjd med något och klagar jämt och ständigt om både det ena och andra. Om det inte drar och du fryser så är det något annat.Du skriver att man inte ska skriva under med synonymer, men vem skulle våga säga dig vad du tycker. Du är ju så rapp i käften och slänger ur dig vad som helst! ha en trevlig helg och lämna jobbet utanför cyberrymden är du snäll."
 
Mitt svar:
 
Först en motfråga... Hur vart jag syndabock? Det är inte jag som går bakom ryggen på mina kollegor. Det är inte jag som spekulerar och gör antagande utan att ha belägg för det.
 
Jag har skrivit om att jag tycker det är mycket skitsnack på min arbetsplats och det står jag för. Den som säger något annat är antingen blind eller lögnaktig.
 
Men trots det så tycker att det är roligt att jobba med kunderna på kvällarna för det är lugnt och skönt och dom är inte lika stressade. Det har varit mycket givande. Jag tycker även att jag har underbara kollegor. Jag trivs faktiskt riktigt bra. Men man kan inte älska alla....Jag tycker ledningen fungerar och jag tycker lokalerna är bra. Förutom när det gäller ventilation. Och det vet du lika väl som jag att det inte bara är jag som har problem med. Vi är många..
 
Vad jag har klagat över annars...har jag ingen aning om. Du får gärna upplysa mig.
 
Jag tycker fortfarande det är fegt att skriva under synonym och inte våga stå för sina åsikter. Att inte våga ta diskussionen direkt med mig. Men i ditt fall är du inte speciell hemlig.
 
Dom som verkligen känner mig törs säga vad dom tycker. Dom vet att jag alltid säger vad jag verkligen tycker utan att hyckla. Klarar man inte att höra sanningen ska man inte fråga mig. Du är uppenbarligen inte en som känner mig. För det är det få som gör. Helt och hållet mitt val.
 
Jag vet inte vad du vill ha sagt med din kommentar. Men nu har du fått mitt svar. 
 
Jag kommer fortsätta skriva om precis vad jag vill. Även om min arbetsplats. Vi har ju trots allt åsiktsfrihet här i landet.Och som jag sagt tidigare.....
 
Det är min blogg. Det är mina åsikter. Det är mitt liv. Om du inte gillar mig eller det du läser så behöver du inte komma hit.
 
 
 
 
#1 - Kerstin Häggkvist

Oj!!
Du har trampat på en öm tå eller kanske flera ;).
Raka puckar gillar iallafall jag :)

Svar: Jag blir bara så trött....
Sturkans Allehanda

#2 - tissel

Dit svart *L* var ...Först en motfråga... Hur vart jag syndabock? Det är inte jag som går bakom ryggen på mina kollegor. Det är inte jag som spekulerar och gör antagande utan att ha belägg för det.Jag har skrivit om att jag tycker det är mycket skitsnack på min arbetsplats och det står jag för. Den som säger något annat är antingen blind eller lögnaktig
Med du nu får du sluta, vi har hört hur en kollega upprört sprungit fram och tillbaks till dig härom veckan och beskyllt en viss kollega för det vi tror du pratar om. Som det verkar så förstår hon inte det själv, turligt nog kanske??. Tycker du ska upplysa henne om de då! i stället för att misstänklig göra alla kollegor. Om du är så ärlig själv som du vill göra gällande! och eftersom du har belägg för det tycker jag att du lägger korten på bordet och slutar smutskasta hela kontoret! för det är många som tycker det här har gått för långt! som den ärliga människa du säger du är ska du säga det till den det berör, eller som du i alla fall tror det berör :) och sen hoppas vi det är ur värden. Vi är faktiskt trötta och ledsna för att du skriver de här påståendena om vår arbetsplats!!! om du ni kan förstå det?? antagligen inte!!!!!!

#3 - Ezter

Herregud vilken omogen arbetsplats du jobbar på!

Svar: Men så vanligt på kvinnodominerade arbetsplatser. Men dom flesta är helt underbara.
Sturkans Allehanda

#4 - SysterYster

Tissel: Skit i att läsa bloggen då om du inte gillar den.Väx upp och kliv ur sandlådan nu!!

// Mona, som törs stå för sina ord. :) Syster till bloggerskan.