Övningskörning

Dottern fick börja övningsköra för drygt ett och ett halvt år sen. Vi var då ute några gånger. Sen har det som inte blivit av. Jag ids inte tjata och hon vill inte be om det. Så i sommar jag tvingat ut henne och sambon några gånger. Men intresset har varit sisådär från bådas sida. 
 
Nu när hösten kom anmälde jag henne till körskolan utan att fråga först. Det var nog rätt beslut för annars skulle det nog inte blivit av. Så nu har hon gått några onsdagar på teorilektioner. Och visst har det varit bra. Hon har lärt sig massor. Hon fick även erbjudande om att ta en körlektion under veckan. Men den kunde hon inte ta eftersom hon prioriterar skolan. Det är klokt.
 
Men idag bestämde jag att vi skulle fara ut. Hon tänkte inte. Hon var orolig att jag skulle vara allt för nervös. Hon sa inget men... Och visst. Jag har varit lite orolig men tänkte att även jag måste komma över det. Så idag accepterade jag inte ett nej.
 
Bra var väl det. För det gick så otroligt bra. Körde som ett proffs. Visserligen söndag och lite trafik. Men trafikljus, backar och rondeller finns ju ändå. Så nu ska vi ligga i. För går det så här bra så är det väl inget problem.
 
 
#1 - Malin

Maken o dottern verkar ha kommit av sig.. Hon provade 2 ggr i somras men sen har det inte hänt ngt mer. Jag valde att inte gå kursen alls, mina nerver pallar inte.

Jag o Emma var dessutom helt överens om att vi inte skulle köra med varann.

Kram

Svar: Hos oss går jag och dottern bättre ihop än hon och hennes far. :) Fast jag får medge att det är lite nervöst....
// Marianne

#2 - Ezter

En välgärning att man slipper övningsköra med barnen mer!

Svar: Åh så skönt. Själv har jag två kvar...
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Jag var också ute en sväng med min äldsta dotter i morse. Än så länge håller vi oss till stora parkeringar och gamla militärområdet. Det där med starta i backe måste sitta först. Blir så struligt om vi ska byta plats i bilen när kön bakom oss växer. :) Det kommer nog att bli lite läbbigt när vi ska upp i farten och ut på vägarna. Än så länge har vi haft det trevligt i framsätet och mina naglar är inte ner bitna. :)

Svar: Jag är glad att jag lärt mig meditation för att behålla lugnet... :)
// Marianne