Och det fortsätter....

Förlåt alla vänner där ute för att ni behöver vara med om det här svammlet på min blogg. Men jag gillar inte att bli anklagad utan att få försvara mig. Så här fortsätter följetongen.....
 
Kommentar:
 
Dit svart *L* var ...Först en motfråga... Hur vart jag syndabock? Det är inte jag som går bakom ryggen på mina kollegor. Det är inte jag som spekulerar och gör antagande utan att ha belägg för det. 

Jag har skrivit om att jag tycker det är mycket skitsnack på min arbetsplats och det står jag för. Den som säger något annat är antingen blind eller lögnaktig 


Med du nu får du sluta, vi har hört hur en kollega upprört sprungit fram och tillbaks till dig härom veckan och beskyllt en viss kollega för det vi tror du pratar om. Som det verkar så förstår hon inte det själv, turligt nog kanske??. Tycker du ska upplysa henne om de då! i stället för att misstänklig göra alla kollegor. Om du är så ärlig själv som du vill göra gällande! och eftersom du har belägg för det tycker jag att du lägger korten på bordet och slutar smutskasta hela kontoret! för det är många som tycker det här har gått för långt! som den ärliga människa du säger du är ska du säga det till den det berör, eller som du i alla fall tror det berör :) och sen hoppas vi det är ur värden. Vi är faktiskt trötta och ledsna för att du skriver de här påståendena om vår arbetsplats!!! om du ni kan förstå det?? antagligen inte!!!!!!
 
Mitt svar:
 
Läs ditt eget svar och fundera sen en stund....
 
"Med du nu får du sluta, vi har hört hur en kollega upprört sprungit fram och tillbaks till dig härom veckan och beskyllt en viss kollega för det vi tror du pratar om. Som det verkar så förstår hon inte det själv, turligt nog kanske??. Tycker du ska upplysa henne om de då! i stället för att misstänklig göra alla kollegor."
 
Det är precis det här det handlar om. Skvaller, spekulationer och antaganden.
  • Jag har inte för ett ögonblick pekat ut någon person. Har inte smutskastat någon person och definitivt inte hela kontoret. Jag skiter högaktningsfullt i  vem som säger och gör vad...  Mitt jobb är inte att jaga kollegor. Det har vi chefer till. Jag sköter mig själv.
  • Har jag en åsikt om någon person så tar jag det direkt med denna för att inte det ska skapa missförstånd.
  • Vad jag och mina kollegor pratar om har ni ingen aning om.(bara spekulationer) Och har inget med att göra för övrigt.
  • Jag har skrivit att det förekommer skitsnack. Det är inte ett påstående taget ur luften. Och tack vare dina kommentarer finns det nu ännu mer bevis för det. 
  • Den 25 augusti skrev jag följande: Från och med nu anser jag detta vara ett avslutat kapitel! Vilket jag har gjort. 
  • Det var ju faktiskt inte jag som tog upp det igen.....
#1 - tissel

Det är bra att du sköter dig själv! det gör jag också. Men tycker inte om att du skriver dessa saker om vår fina arbetsplats. Man undrar vad folk utanför som läser allt de du skriver om hur vi svallrar och skit snackar och annat som enligt dig pågår på vårat jobb tänker. De skulle nog inte vilja jobba hos oss. Och ni kan ju vara lite diskretare själv när ni själv pratar på jobbet och är upprörda :)det finns många öron som snappat upp vad ni tisslar om! så det är ju inte taget från luften. Nu lägger jag ned detta, du verkar ju ändå inte förstå att jag inte tycker om att du skriver dessa saker om vår arbestplats och gör att fler med mig känner obehag...

#2 - SysterYster

Lägg av nu Tissel!! Skitsnack och skvaller förekommer på ALLA arbetsplatser. Tro att ert är ett undantag är ju bara fånigt.