End of story

Sista inlägget som handlar om samma fråga.... (varför jag väljer att lägga upp dessa som inlägg istället för att svara under kommentarer är för att läsarna ska få ett sammanhang av diskussionen som pågår.)
 
Kommentar:
 
Det är bra att du sköter dig själv! det gör jag också. Men tycker inte om att du skriver dessa saker om vår fina arbetsplats. Man undrar vad folk utanför som läser allt de du skriver om hur vi svallrar och skit snackar och annat som enligt dig pågår på vårat jobb tänker. De skulle nog inte vilja jobba hos oss. Och ni kan ju vara lite diskretare själv när ni själv pratar på jobbet och är upprörda :)det finns många öron som snappat upp vad ni tisslar om! så det är ju inte taget från luften. Nu lägger jag ned detta, du verkar ju ändå inte förstå att jag inte tycker om att du skriver dessa saker om vår arbestplats och gör att fler med mig känner obehag...
 
Mitt svar:
 
En sak är vi i alla fall överens om. Vi har en fin arbetsplats. Men den är inte annorlunda från någon annan. Jag förstår att du och många andra tycker det är obehagligt att jag har tagit upp ämnet. För det ÄR obehagligt. Och det är därför jag valt att skriva om det.Det finns toppar och dalar. Mestadels toppar. Det är glada och trevliga kollegor som vi har nöjet att ha att göra med. Det är oftast kul på jobbet. I alla fall tycker jag det. Det innebär inte att man inte tänker olika och fokuserar på olika saker.
 
Men åter igen. Vad vi pratat om har ni ingen aning om. För det verkar som om "öronen" varit smutsiga och hört fel... Vill ni veta vad vi pratar om så är det bara att komma och fråga.
 
Som sagt Inget ont som inte har något gott med sig. Många har fått sig en tankeställare. Det har varit nyttigt.
 
Även jag tycker att det tagit allt för stora proportioner. Nu tycker jag vi lägger ner och kör med rak och ärlig kommunikation så slipper vi sånt här i fortsättningen.
 
Nu är det bara att se framåt. Lära sig av detta och göra vår arbetsplats till något ännu bättre. För ännu är den inte perfekt. Men hjälps vi åt kan den bli det. Och DET skulle jag gärna skriva om.
 
 
Och du "Tissel".... Det har varit intressant att höra dina åsikter. Tack för det.
 
 
#1 - Ezter

Otroligt att ett blogginlägg kan få sådan effekt! Varför läsa den bloggen om man stör sig så? Nyfikenhet så klart, kan det vara så? Bläh! Tur jag bara har män på min arbetsplats!

Svar: Jag avundas dig....
Sturkans Allehanda

#2 - Ezter

Dina inlägg uppdateras inte hos mig...

Svar: Hmmm. Konstigt....
Sturkans Allehanda