Bakslag och framgång...

För ett par veckor sen kom jag och min läkare överens om att jag ska börja trappa ner min medecinering. Jag var skeptisk men ville ändå försöka. För jag gillar verkligen inte piller. Men det visade sig snabbt att det inte funkar ännu. Fick en panikångestattack i går på jobbet. Kändes som att jag skulle kräkas varje gång jag svarade i telefonen. Tur att det inte höll i sig så länge och jag kunde avsluta arbetsdagen. Inte kul. Så nu är det bara att lägga till full medicinering igen. Får försöka igen till våren. Det viktiga är att få må bra. Piller eller inte.
 
Något som får mig att må bra är träning. Min kropp har börjat kräva det. Inte så dumt faktiskt. Hade ni frågat mig för ett år sen, hade jag gapskrattat om någon hade påstått att jag skulle fastna för spinning. För cykling är ett straff för mig. Det är såå tråkigt. Och motionscyklande innan träning är bara ett nödvändigt ont. Så spinning låg inte högt på min intresselista.
 
Men i våras fick jag välja.... ett spinningpass eller en flera timmars lång promenad. Lat som jag är valde jag det snabbaste. Och det är det bästa jag varit med om. Det var ju kul. Mycket förvånad och nöjd gick jag från passet. Sen har det fortsatt. Och jag tycker det är vansinnigt roligt. Och absolut det bästa sättet att fylla på energin med. Tänka sig....bästa sytrollet har lyckats med det omöjliga. Att omvända mig :)
 
I dag har jag varit och gjort en slutskrivning i kursen vård och omsorg 1. Kändes bra. Men man vet ju aldrig. Alla inlämningar har i alla fall gått bra. Så nu är det dax att börja med vård och omsorg 2. Och sen blir det medicinsk grundkurs. Det ser jag fram emot.
 
Har utarbetat en plan med mitt studerande nu. Får se om det blir som jag tänkt mig. Återstår att se....
 
 
#1 - jeanette sandelin

Min medicin lär jag aldrig bli av med. Mår ju så dåligt pga dålig ekonomi, noll framtid och stora bekymmer. Och däri vilar ingen ljusning. Så piller eller psykbryt är att välja på för min del.

Svar: Då tycker jag piller låter som ett bättre alternativ.
Marianne (Sturkans Allehanda)

#2 - Ezter

Jag funderar på avtrappning, har käkat piller ett år nu. Min läkare har ju slutat, så frågan är, ska jag prova själv? Tycker mig må bra, men är det bara för pillerna?

Svar: Jag trodde jag mådde bra. Men det var pillrena. Men ta det försiktigt om du trappar ner.
Marianne (Sturkans Allehanda)

#3 - Syster Yster

Piller är ett nödvändigt ont för mig :( Var morgon klämmer jag i mig 10-12 stycken...*blääääh*
Under dagen behöver jag "bara" fylla på med diverse Lattjo Lajban eller Äckel Päckel vid behov.
Tro mig!! Jag förstår definitivt vad du menar!!

Svar: Hellre piller än att må skit.
Marianne (Sturkans Allehanda)

#4 - Bosse Lidén

Rubriken stämmer. Livet är så. Bakslag och framgång. Kommer bara i konstiga intervall ibland. Jag tycker du är duktig på många områden. Det är nästan så jag får lust ibland att sätta en broms på dig, för att du inte ska driva dig själv för långt. Men jag tror att den som är bäst på att veta är du själv. Jag är impad av dina studier, jobb och att du vågar satsa på en träning som du varit helt emot tidigare. Härligt att läsa att du diggar den. Tycker också om att läsa att du är så målmedveten och har en plan för dina framtida studier. Jag håller tummarna för att du når dit du vill nå. Kram

Svar: Tack. Lite för impulsiv ibland så visst skulle jag behöva en broms. Men jag vill inte gärna fastna i gamla vanor. Kram
Marianne (Sturkans Allehanda)