Äntligen fredag

Nu har det äntligen blivit fredag eftermiddag och jag har en lång mysig helg framför mig. Känner mig lite trött och sliten. Så nu ska jag slöa och slappa hela helgen. Nästa i alla fall. 
 
Har börjat bra. Kom hem och vinkade iväg sambon och dottern som skulle gå upp till fjällkojan. Jag och pojkarna ides helt enkelt inte följa med. Så vi stannade hemma istället. Med gemensamma krafter städade vi lite lätt. Bäddade rent och vattnade blommor. Efteråt for vi på grillen och köpte skräpmat. Inte så gott kanske men enkelt.
 
I morgon har jag planer på att köra ett par träningspass. Har inte hunnit och orkat med så mycket av den varan den här veckan. Endast ett spinningpass i måndags. Och det känns. Kroppen har vant sig att plågas och protesterar när jag fuskar.
 
Om vädret sedan tillåter tänkte jag ta mig en långpromenad runt stan. Ska damma av kameran och gå på en konstrunda. Det har nämligen dykt upp renar av diverse utförande runt om i stan som jag tänkte föreviga. Knasigt men samtidigt lite kul.
 
 
Förresten... Som ni vet håller man ju på med en stadsflytt här uppe i Kiruna. Den gamla fina järnvägsstationen har nu stängt för gott och istället har vi fått en ny och modern stationsbyggnad. Vad tycks?
 

#1 - Ulla

Hoppas du får en fin helg,,,,,

Trevlig blogg !

Svar: Tack. Kul att du hittat hit.
Sturkans Allehanda

#2 - Bosse Lidén

Den var verkligen kanonsnygg. Vilket konstverk. :)
Hoppas du och din kamera får det trevligt imorgon. Du får ju gratis kondis på samma gång. Jag har också unnat mig skräpmat. Pizza. Suveränt att kunna äta den utomhus på kvällen, när solen fortfarande gassar varmt. Ha det gött.

Svar: Helt makalös om du frågar mig :)
Sturkans Allehanda

#3 - Malin

Jag hoppas du delar med dig från din foto och konstrunda sen :)

Jaa vad ska man säga om bytet av järnvägsstation..

Kram

Svar: bilder kommer om jag tar mig ut :)
Sturkans Allehanda