Skönt med ledighet

I dag har vi tagit det lugnt. Eller...? Ja vi har inte stressat i alla fall. 
 
Klockan 9 drog vi igång projekt tapetsera dotterns rum. Fast nu var det bara en och en halv vägg. Två och en halv timme senare var vi klara. Med städning och allt. Riktigt snyggt vart det i alla fall.
 
Men nog måste man medge att även tapetseringen har gått framåt. Första gången jag tapetserade skulle man ha svaga papperstapeter. Och cellulosalim som man blandade med vatten. Våderna skulle limmas och vikas så att dom skulle svälla. Man skulle lägga dom i omlott och tapeterna revs sönder när man skulle skära dom.Mycket tid, bök och stök med tapetserarbord osv...
 
Annat är det nu. Smäll upp lim på väggarna. Släng upp tapen kant i kant. Skär av den i rätt längd. Gå vidare till nästa våd. Inga tapeter som sväller och blir buliga. Lätta att skära och jobba med. Tusan vad kul det var. Kanske måste tapetsera grabbarnas rum oxå. Vi får väl se.
 
Efter att vi blivit klara och fått i oss lunch for vi ut på stan. Dottern bakom ratten som alltid. Gäller att ta vara på alla chanser till övningskörning. Och bra träning är det nu. Snorhalt. Och även det ska man ju behärska.
 
Eftermiddagen tillbringade jag i min myshörna med ett handarbete. Och en stund i soffan under en filt. Så skönt att bara vara ibland.
 
Sen var det bara att ladda om. Var på ett spinningpass. Ett nytt pass med bara bra musik. Men så sjukt jobbigt. Utan musiken hade jag gett upp. Men jag kämpade tappert. Nu efteråt är jag bara nöjd.
 
Nu är det myshörnan som gäller igen. Och i morgon är det nog läge för lite studier igen.
 
 
 
#1 - Ezter

Så fint det blev :)

Svar: Tack. Dottern är jättenöjd :)
// Marianne

#2 - Malin

Mycket tjusigt!!

Svar: Tackar. Tänk vad lite papper på väggen kan göra skillnad.
// Marianne