Rasera murar

Har inte haft tid, lust eller ork att skriva sista tiden. Har mycket omkring mig just nu. Dels så kämpar jag med latmasken och mot soffans fasta grepp. Men den ska inte få vinna. Jag ska komma igång bättre med träningen. En gång i veckan är inte nog.
 
Sen har jag försökt plugga en del. Ska göra ett prov på måndag. Men nu börjar ämnena bli lite intressantare Tror det kommer att gå bra.
 
Är faktiskt ledig hela nästa vecka. Ungarna ska ha höstlov och jag behöver/känner för lite ledighet.
 
Har haft tufft på jobbet ett tag.  (Ja, nu tänker jag skriva om jobbet igen....).Massor att göra. Nästan så att det känts övermäktigt.
 
Vissa dagar har jag känt mig som en svikare mot mina kollegor när jag gått hem redan halv tre, medan dom får sitta kvar två timmar till. Men... jag vill ju verkligen lägga min tid på pluggandet. Min B-plan.
 
I går hade jag ett litet samtal med två av cheferna. Det började bara som ett snabbt enkelt samtal men det förändrades efter ett tag och det vart något helt annat. Vi pratade om allt. Det jobbigaste var nog att på något sätt fick en av dom mig att öppna mig lite och visa en sida som ingen annan annars får se.
 
Dom fick se att jag inte är den osårbara stålmannen som jag alltid försöker vara. Dom fick se den där som finns bakom en stor stark mur som byggts upp under hela livet. Jobbigt men samtidigt skönt. Har nog haft några felplacerade stenar som nu föll från bröstet. Känns så jädrans bra. Men ovant.
 
Närmaste tiden har jag fullt upp även på hemmaplan. Har fått i uppdrag att virka ett gäng tomtar. Det gör jag gärna. Men jag törs inte lämna några garantier att jag hinner alla före jul. För jag har ju tänkt göra lite egna julklappar till nära och kära oxå. Men jag gör det jag hinner och klarar av med tanke på mina axlar och armar.
 
Puss på fotknölen :)
 
#1 - Ezter

Tror det där samtalet gjorde gott!

Svar: mycket gott
// Marianne

#2 - Syster Yster

Själv brukar jag ibland känna mig som en stor soptunna. En pinal till och jag svämmar över som den värsta vulkanen...ÄNDÅ!! Är det så jäkla svårt att rasera den där, rent ut sagt, förbannade muren.
Nå, nå, man får väl hoppas den rasar. Kunde man rasera den mellan Öst och Väst Tyskland så. ...även om min ibland känns mer som den Kinesiska...
Lycka till med din och börja för fasiken inte bygga upp den igen. KRAM!!!!

Svar: Min har ju börjat krackelera äntligen....
// Marianne

#3 - Syster Yster

Och du. Jag trodde också jag var "Stålmamman" och se hur det gick för mig! :(

Svar: Jag var - till väggen stötte emot...
// Marianne

#4 - Malin

Sluta genast att ha dåligt samvete för jobbet, jag menar du har ju faktiskt beviljats tjänstledig och har dessutom inte lön för 100% som de andra har.

Jag tycker det är helt rätt att du ger dig tid att satsa på andra saker här i livet. Jag kan dock tycka att du har lite höga ambitioner/vill hinna med mycket med tanke på dem stressproblem du har.

Försök prioritera ännu mer. Det du mår bra av får ta mer plats.

Kram ♥

Svar: Men det är så ovant...
// Marianne