Glömmabortsson

Kommer ni ihåg den figuren? Fanns med i Beppes godnattstund. Det var en av mina favoritfigurer,
Älskade hans vimsiga sätt. Så självklart brukade jag leka att jag var honom. 
 
Glömmabortsson är nog det perfekta smeknamnet på mig.
 
För så är jag verkligen. Glömmer saker och ting. Precis hela tiden. Så ofta skriver jag listor och lappar för att komma ihåg. Men vad hjälper det... när man glömmer lapparna?
 
Hur som helst. Den här veckan har ungarna höstlov. Och jag med. Känns så skönt. 
 
I dag har jag varit och gjort en skrivning. Kändes bra men vi får väl se vad läraren tycker. Sen har jag varit en sväng på tippen med en gammal soffa. Och till däckfirman och lämnat in ett av mina sommardäck. Hade punka. En skruv som har tagit sig igenom däcket. 
 
Shoppat med sönerna. Dom skjuter i höjden som raketer och alla tröjor har blivit för korta. Sökt garn. Handlat. Tvättat. Ätit lunch som Palladium fick laga till oss. Sen har jag äntligen gjort det där.... som man skjuter upp i det oändliga. Jag har rensat mina räkningspärmar. För inte ska man väl behöva spara allt i evigheter?
 
Så nu har jag nästan gjort veckans alla måsten och jag kan krypa upp i min myshörna och producera tomtar och lite andra julklappar. Det enda som kommer att störa mig med några avbrott i pysslandet är några träningspass.
 
 
 
#1 - Ezter

Nu blåser det rejält här. 36,7 m/s är det mesta jag sett ikväll. Tack för tipset om magnesium, skadar ju inte att prova!

Svar: Det gäller att hålla i hatten. Ja testa gärna. Pappa är nöjd med det.
// Marianne

#2 - Syster Yster

Det fotot har jag saknat. :) Minns du Ville, Valle och Viktor?? Deras "klokbok"? Eller Mumintrollen med figuren som samlade knappar? Och inte att förglömma roboten i Pling och Plong show? Lekar som man minns med värme....hihiii

Svar: Roboten byggde vi av lådor minns jag. Sen gjorde vi dockteatrar av kostymkartonger från Centrum :)
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Visst minns jag Beppe, Glömmabortsson och de andra i sängen. Ville, Valle och Viktor var också en favorit. Vi var barn av samma tid. Hoppas det gick bra med skrivningen. Kram

Svar: Tack Bosse. Jag tror det gick bra. Ville, Valle, Viktor lekte jag och syrran ofta. Gissa vem jag fick vara... :)
// Marianne