Slut på det roliga

I morgon är det dags att återgå till statens tjänst igen efter en veckas ledighet. Och som omväxling har jag faktiskt tagit det lugnt. Ganska i alla fall. Det har varit ljuvligt. Trots några dagars ryggvärk.
 
Förutom det vanliga med shopping, tvätt, städning osv har jag inte ansträngt mig lika mycket som vanligt när jag har oktoberlov.
 
Gjort en skrivning. Men det har jag inte fått svar på ännu.
 
Har tapetserat dotterns rum. Eller visserligen bara en och en halv vägg. 
 
Jag har bara varit på spinning en gång. Ingen annan träning. Tänkte gå på lördagen oxå men då var ryggen total paj.
 
Sen har jag virkat på mina tomtefilurer. Har lovat bort några och försöker få dem klara. Men det tar längre tid än man tror.
 
Slutligen har jag suttit och pluggat lite. Nu är jag inne på omläggning och sår och så vidare. Men jag måste erkänna att jag vart lite störd av att ungarna satt och tittade på serien walking dead samtidigt. För det var inte direkt inspirerande att se dessa blodiga, äckliga zombies. För jag hoppas verkligen att jag slipper plåstra om sådana typer av skador.
 
 
#1 - Ezter

Ingen spikmatta?

Svar: Joo. Den har jag faktiskt använt. Skulle inte klara mig utan.
// Marianne

#2 - Bosse Lidén

Hoppas det gått bra på provet. Har du provat spikkudde? Jag köpte en förra året men har inte använt den många gånger. Det gör ont hela tiden. Jag ser fram emot att på träffa Ethels magiska fingrar på fredag. Hon känner allt i min rygg.

Svar: Spikmatta och kudde. Både hemma och i stugan. Men även en kudde på jobbet. Kan inte klara mig utan. Fick B på provet.
// Marianne

#3 - Agneta

En award till dig finns hos mig!

Svar: Åhå. Vad spännande.
// Marianne