Ödets ironi....

För några veckor sen skulle vi fara till Abisko med hela kontoret för att ha planeringsdagar. Med en övernattning. Det var defenitivt inget jag såg fram emot. Har svårt att sova borta och eftersom jag har problem med ångest till och från så ville jag helst slippa. Försökte slingra mig och ansökte om semester. Men en klok chef lyckades övertala mig så jag ändrade mig. Började lite smått se fram emot det. Man får ju göra det bästa av situationen. Och det kunde ju vara skönt att slippa kontoret några dagar. Men det vart inställt i sista stund. Var för mycket att göra för att vi skulle kunna avvaras från verksamheten. Kul att vara behövd.
  
Man valde att flytta fram den några veckor och nu är det dags. Kände mig faktiskt lite taggad. Umgås lite med kollegorna och fnissa på kvällen. Bra föreläsare skulle det till och med vara. Åka upp på torsdag och hem på fredag.
 
I måndags började varningsklockorna ringa... Fick gå hem från jobbet efter halva dagen. Århundrandets huvudvärk. Men det gick att stävja med promenad, meditation, vila och lite cola.
 
På tisdag var jag på jobbet igen. Visserligen lite tung i huvudet men...Då fick jag problem med ögonen. Precis som jag hade när jag mådde som sämst. Men det lyckades jag få bort ganska snabbt och jag var riktigt effektiv. Jag till och med hann virka en lussebulle under samtalen.
 
I dag var det dags igen... Ingen huvudvärk. Nu är det magen som protesterar.Fick gå hem efter en timme. Magen bränner som eld. (Ni som har magkatarr vet) och så har jag fått den där otrevliga klumpkänslan i halsen. Som jag inte haft på flera år. Så jag är lite orolig att mitt magsår ska börja spöka igen.Orolig i kroppen Dessutom har jag frossa. Inget kul att vara mig idag.
 
Är det här straffet för att jag inte ville fara förut? Nu ska jag i alla fall packa så får vi se hur det känns i morgon bitti. För jag har faktiskt aldrig varit i Abisko fast jag bor så nära. Och jag har till och med laddat kameran. Vi får hoppas på det bästa.
 
 
#1 - Ezter

Kroppen verkar gå i försvar! Fick ett tips av min sjukgymnast igår. För att riktigt kunna slappna av. Gör dig ett "rum". Alltså ett tänkt rum, där du bara mår bra och riktigt känn in dig i rummet, så du kan släppa spänningar och tankar! Värt att prova!
Håller tummarna!

Svar: Vilken bra idé. Det ska jag prova :)
// Marianne

#2 - Ezter

Jag också! Antar att man lika bra kan tänka sig in i en favoritplats, någonstans man vet man mår bra!

Svar: Absolut. Bara fantasin som sätter gränser.
// Marianne

#3 - susan

Åh hoppas verkligen att det löste sig så att du kom iväg....
Jo och så var det ju någonting som jag tänkte säga till dig...Hmm vad var det nu igen?
Jo nu vet jag: GRATTIS till dubbelvinsten i Bosses tävling!!! Kram Susan

Svar: Åh tack. Vilken tur jag hade :)
// Marianne

#4 - Malin

Hoppas det går bra för dig i Abisko. Kram

Svar: Jodå. Har gått hyfsat.
// Marianne