Jag förstår verkligen inte...

Hu kan tiden bara rusa iväg som den gör? Inte bara det att året har susat förbi. Helgen försvann utan att jag hann blinka. Trist.
 
Förra veckan vart det bara ett träningspass. Spinning. Men det är ju bättre än ingenting. Jag satsade istället lite extra tid på att plugga. Hade ju en skrivning igen i fredags. Det kändes som att den gick bra. Sen kommer man ju alltid på saker efteråt som man kunde gjort bättre. Men godkänd borde jag bli.
 
Hade tänkt att ta en riktig pluggarhelg så att man kommer någon vart. Men det gick inte alls. Hade nämligen inte den bok jag behövde. Och jag som tyckte jag hade koll. Nåväl. Nu har jag beställt den i alla fall. Får hoppas den kommer snabbt. Helst senast onsdag.
 
För på torsdag drar jag och alla (nästan) mina kollegor på kontoret till Abisko för planeringsdagar. Har ingen lust men måste. Brukar vara mycket utfyllnad men nu ska vi få lyssna på en bra föreläsare i alla fall. Fredrik Bohm. Det ska bli kul.
 
Tur att jag har gulliga kollegor som jag delar stuga med. Det gör stor skillnad. 
 
Tänkte dra med mig lite att läsa och ett handarbete så man kan fördriva kvällen med. Har ingen större lust att festa eller lyssna på lulliga människor. Nä jag ska vara tråkig och äta och sedan dra mig tillbaka. 
 
På tal om handarbete. Jag har bestämt mig för att hjälpa tomten i år. Tänker sticka och virka lite till släkt och vänner. Få se hur mycket jag hinner. Garn har jag ju som sagt investerat i tidigare.
 
Har börjat i helgen. Färdigställt en sjal och tillverkat ett mönster på pulsvärmare. Bild kommer när jag har kört över det med stykjärnet en sväng.
 
Tjolahopp!
 
 
#1 - Ezter

Du är flitig! Hoppas jobbdagarna i Abisko blir bra! Jag hade nog också ätit och sen lagt mig ;)

Svar: Hoppas kan man alltid :)
// Marianne

#2 - Annika

Har märkt att det är många bloggvänner som stickar och virkar sina julklappar i år. Toppen bra tycker jag. Hoppas att din vistelse i Abisko blir bra och att du får lite roligt även om du drar dig lite undan.
Kram på dig.

Svar: Jag får ladda kameran och ta mig en promenad.... :)
// Marianne

#3 - Malin

Jaaa passa på att ta med kameran! Fast det är väl lite ont om ljus där uppe den här tiden.

Men vem vet det kanske är norrsken?

Vi ska ha typ ngt konferensaktigt i Piteå from i morgon. Sista gången med det här gänget.

Kram

Svar: Får ta en lunchpromenad. Och kan du tänka dig...Jag har aldrig varit i Abisko :)
// Marianne