Fnurra på tråden

I dag var det exakt två år sen jag var till Stockholm och hälsade på en av mina absolut bästa vänner. Även om vi inte träffas så ofta eller pratar med varandra så kan vi alltid ta upp tråden där vi slutat. Det är en fantastisk känsla. Sist hade vi inte setts på tio år. Då bestämde vi oss att vi måste höras av lite oftare. Så nu gick det bara två år.
 
Vi hade via sms bestämt tid och plats för ett maratonsamtal. Men vad tror ni händer??? Fasta telefonen var stendöd. Försökte testa modemet. Chattade med bbb utan att komma till en lösning. Det är väl typiskt.
 
Nåväl, vi lever ju i mobiltelefonernas tid så vi fick ju prata i alla fall. 
 
Under tiden jag pratade tog sambon tag i saken och började felsöka. Och efter ett tag hittade han felet. Ett fel som jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna komma på.
 
Det visade sig att huvudtelefonen (som vi har placerad i källaren) hade gått sönder inuti. En millimeterstor plastplupp hade gått av. Detta gjorde att telefonen inte kunde bryta av signalen. Det innebar givetvis att det inte kunde komma någon signal då det redan var upptaget. 
 
Men en kattstrypare löste problemet. Så nu fungerar det igen. Hur länge det har varit så vet jag inte eftersom vi nästan aldrig använder den fasta telefonen.
 
Det var såååå roligt att prata med henne igen. Det fyllde mej med massor av energi. En sak kom vi fram till i alla fall.. Det blir en Stockholmsresa för mig efter årsskiftet.
 
 
 
 
#1 - TantGlad

Låter trots allt som att du får en stockholmsresa i årskiftet och vad roligt.
Du får nog det jättetrevligt då.
Varm kram i från mig!

Svar: Det är jag övertygad om :)
// Marianne

#2 - Ezter

Det är härligt med sådana vänner!

Svar: De är guld värda. Och lite till :)
// Marianne

#3 - Paula

Goaste vännen! Jag blev också fylld av energi!!!
Har länge funderat på att säga upp den fasta telefonen. Kostar en massa pengar och används mycket sällan. Längtar tills vi träffas.
Gud, vad vi skall surra... Många kramar

Svar: Ska bli såååå roligt :)
// Marianne

#4 - susan

Har också ett par sådana vänner som man inte träffar eller pratar med på evigheter. Men när man väl slår till så tar orden aldrig slut.....Det är så underbart och de är guld värda....Du kommer att få en fantastisk resa till Stockholm:) (Var i vårt avlånga land bor du?)

Svar: Nästan så långt norr som du kommer. I Kiruna :)
// Marianne