Double trouble...

Ibland får man verkligen svar på tal i min familj. Som idag till exempel. 
 
Vi sitter vid frukostbordet och pratar om min analkande 50-årsdag i mars. Funderar lite hur man ska fira. Jag vill absolut inte ha fest utan nöjer mig med en middag med familjen. Eller en liten resa. Man är ju ingen partypingla. Inte nu längre....
 
Säger åt sambon att "det är synd om dig som har en så gammal tant. Du får väl byta ut mig mot två 25-åringar i stället."...
 
Då tittar han på mig och skakar på huvudet... samtidigt som han säger "double trouble".
 
Jag tolkar det som att han är nöjd med det han har nu....
 
 
#1 - Malin

hahaha bra svarat :D

Borde kanske försöka börja spara lite, jag tror att jag vill resa bort.

Kram

Svar: Men du har ju länge kvar... :)
// Marianne

#2 - Ezter

Bra svar! Jag firade min 50 årsdag med familjen bara. Hemma hos mamma, med exotisk planka från ett ställe i närheten. Det var perfekt :)

Svar: Låter perfekt i mina öron.
// Marianne

#3 - susan

Vad kul . Är du också 64? . Jag älskar att ordna fester och att bli firad:). Men jag drömmer om att kunna ta med barnen och deras respektive på en aktiv resa.(Typ vandrings eller cycklingresa.)....Kostar tyvärr alldeles för mycket.

Svar: Jepp. En bra årgång. Tänker nog fara på en må-bra-resa med några kollegor nästa höst.
// Marianne

#4 - Paula

Vilket bra svar! Ja, snart bär det av mot "tant" på riktigt. Faktum är att jag tycker att det känns bättre och bättre för varje år. Inte så många krav längre. Bara man tar sig tid att njuta... Dina tomtar är helt underbara! Du är den händigaste kvinna jag känner.
Kramar

Svar: Åh vad kul att se ett livstecken från dig. Visst känns det bra med mindre krav. Men du vet ju hur vi ska leva sen. Med hatt och allt :)
// Marianne

#5 - SysterYster

Här var det hyfsat stökigt. Mina fyra killar, Eddie och Ellie samt tre av grabbarnas kompisar. Ja gubben såklart...men det bästa av allt! Min Favoritartist Loke Nyberg!! 100 gånger bättre än den där Orreforsvasen..
Lite smörgåstårta och dryck och så klart massor av trevlig sång!!! De manliga besökarna tog en bastu. Avslutade festligheterna på Arran som stålfarmor lagom salongsberusad....typ!
Tack och lov inget blomsterhav eller presentberg.
Klart!! En rolig kväll att minnas!!

Svar: Själv avstår jag gärna drycker av starkare sort. Har man levt med kronisk yrsel, drar man inte på sig det frivilligt ;)
// Marianne