Tiden flyger...

Vet inte hur jag ska hinna med allt just nu. Har så många planer men jag får inte tiden att räcka till. Hinner inte blogga och än mindre läsa andras bloggar.
 
Jag ska jobba. Visserligen bara sex timmar om dagen. Har för övrigt förlängt min deltidstjänstledighet fram till sista maj. Ska jobba 80 %. Innebär att jag jobbar heltid på måndagar och till halv tre övriga dagar. Behövs om jag ska fortsätta studera. Och det är planen. Ska träffa syon i veckan.
 
Plugga. Svårt när man aldrig har någon att fråga om råd och ska göra sånt man aldrig har sett förut. Men det går bra ändå. Dock inte lika fort som jag önskar.
 
Träna. Minst två dagar i veckan. Men jag slirar. Men den här veckan har jag haft giltiga anlednngar. Inte bara latmasken. Har beställt ett par cykelbyxor (med vaddering) som jag hoppas kommer till veckan. Tänkte nämligen utmana mig själv i år och gå på ett tre timmars spinningpass dagen före julafton. Vi får väl se. Hade någon sagt åt mig förra året att jag nu skulle sitta och allvarligt överväga det....hade jag gapskrattat.
 
Handarbeta. Jag är i ett stim just nu. Skulle helst sitta 24 timmar om dygnet och handarbeta. Sticka och virka julklappar. Men det är inte möjligt. Tyvärr.
 
Helgen har jag fyllt ut tiden med att baka till ett brödlotteri, städat, tvättat, pluggat, övningskört, virkat klart en filur, slagit in julklappar, fixat julrim, fixat och trixat, städat garderoben, moppat ungarnas rum (tvingade dom att städa och vädra  sina rum. För främst en av grabbarnas rum luktade svettig tonåring.), handlat osv. En helt vanlig helg alltså.
 
I morgon är det arbetsdag igen och jag ska hålla i en information om språk till våra nyanställda kollegor. Jag älskar ord och att skriva. Ska bli kul att göra något annat en stund. Bland det roligaste jag vet på mitt jobb är att få hjälpa, lära och dela med mig av mina kunskaper. Jag skulle kanske ha satsat på att bli lärare. Nu känns det sent påtänkt... Fast jag har haft chansen. Har ansökt och kommit in på lärarlinjen en gång när ungarna var små. Men det skule innebära att jag skulle pendla till Luleå. Så jag skippade det.
 
 
 
 
#1 - Ezter

Du har verkligen fullt upp :)

Svar: Jupp. Och roligt har jag :)
// Marianne

#2 - Malin

Känner likadant. Nu är det mycket av allt!
Fast i mitt fall blir motionen lidande. Och istf för handarbete så är det foto och redigering jag helst vill pyssla med. Och så "pluggar jag" inte längre, E sköter ju det numera helt själv, och jag hoppas verkligen det fortsätter i den stilen. Men man känner inte att man räcker till vare sig hemma eller på jobbet. Men att gå ned i arbetstid är det inte läge för, snart kanske jag blir helt ledig från jobb.

Kram

Svar: Kameran står och dammar i ett skåp. Har ingen inspiration för den just nu. Men det kommer väl. Hoppas det går bra på jobbfronten.
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Vilket tufft schema. Hoppas ni kommer fram till något bra, du och syon. Med de intressena hade du varit gjuten som en bra lärare. Kram

Svar: Ska kanske vara glad att jag har vuxna elever :)
// Marianne

#4 - susan

Åh jag vill också studera... Jobbar ju ofrivilligt bara 80% och funderar på att plugga de resterande 20....Men när jag tittar på det som jag vill läsa så finns den inte på distans....Ska jag eller ska jag inte satsa fullt ut???

Svar: Du har inget att förlora. Roligt är det oxå :)
// Marianne