Drama queens

 
Drama queen är ett engelskt uttryck som syftar på en person som är överdrivet dramatisk när saker händer, någon som nästan gillar att överdriva saker på ett dramatiskt sätt. Som gör småsaker till något enormt. Jag är jädrans trötta på dom.
 
Vart man än befinner sig så dyker det upp någon. Dom finns i min vardag, i min närhet, i hela Sverige, i hela världen, i radio, på tv, överallt. Alla dessa realityserier som Hollywoodfruar, Real housewives, topmodel... Måste synas och höras hela tiden. Alltid vara värst och mest synd om. Mest utsatt. Störst bäst och vackrast. Hur fan orkar dom. Jag har slutat lyssna. Låter dem hållas men tar inte till mig något vad dom säger. För det är inte viktigt. Det ger mig ingenting.
 
Tacka vet jag vanliga, ärliga, rara, underbara människor med ett äkta intresse av andra. Med egna åsikter och tankar som dom står för. Som verkligen bryr sig. Dom som bara finns och ger mig energi. Puss på er vanliga. Jag är sååå glada att ni finns. Och att ni är i majoritet.
 
 
 
 
#1 - Jeanette Sandelin

Hej från en vanlig :)

Svar: Hej alldeles unika vanliga vän :)
// Marianne

#2 - Ezter

Hoppas jag också är vanlig! En sån störig typ vill jag absolut inte vara!

Svar: Jag har dej på min lista som ovanligt fina människor :)
// Marianne

#3 - Bosse Lidén

Jag är också rätt vanlig. Eller. Ljög jag där? Jag är i alla fall ingen Queen. Förstår vad du menar och håller med. Sådana ytliga personer tröttnar jag på snabbt. Helgkram.

Svar: Min tolkning är.....jättevanlig men ovanlig på ett positivt sätt :)
// Marianne

#4 - SysterYster

Ooooops!!!! Hihiiiii!!! Undrar just var tankarna far?? ;) :/ <3

Svar: Mmmmm :)
// Marianne