Äntligen lite jullov

 
 
 
Så där ja. Då har man jobbar några timmar i statens tjänst igen. Men jag måste erkänna att det var otroligt jobbigt att stiga upp i morse. Först kom jag i säng väldigt sent. Eller tidigt...beroende på hur man ser på saken. Sen sov jag oroligt och vaknade flera gånger. Och låg vaken lååååånga stunder. Så när klockan ringde fattade jag ingenting. Det tjöt länge innan jag fick död på eländet. Hade tänkt stiga upp tidigt men snabbt ställde jag fram klockan en timme. Hade lust att stänga av den helt och "glömma" gå på jobbet. Men det har jag för mycket samvete för. Så jag släpade mig ur sängen och tog mig till jobbet under kraftiga gäspningar. Tyckte nog mest synd om mig själv i hela världen eftersom alla andra i familjen låg kvar i sina sängar och andades tugnt.
 
När man sen väl är på plats så går det ju ändå bra att jobba. Fast vi var lätträknade idag. Har ju sina fördelar oxå. Man har ingen att sitta och skvallra med så man blir otroligt effektiv istället. Men många koppar kaffe har det blivit.
 
Men nu är jag hemma igen och nu är jag ledig i flera många dagar. Börjar jobba igen den 7 januari. Det ska bli så skönt. Nu ska jag bara njuta av livet och handarbeta så mycket som jag orkar.
 
 
#1 - Ezter

Helt rätt, njut!

Svar: Oh ja. Det ska jag :)
// Marianne

#2 - SysterYster

:O

#3 - Agneta

Vi är alla värda lite ledighet nu! Njut av den och snön...här är det så grått, milt och trist.

Svar: Snö är bäst i lagom mängd... ;)
// Marianne

#4 - Bosse Lidén

Ha ett skönt jullov nu. Kram

#5 - Bosse Lidén

... och ett Gott Nytt År

Svar: Detsamma :)
// Marianne