Äntligen jul

Ja nu är jag ju ingen traditionell julfirare men någon julklapp får ungarna i alla fall. Tycker som bekant att det är bättre att fira barnens egna födelsedagar istället....Jesus har jag ju aldrig träffat.
 
Lunchen intogs hos mina föräldrar. Julbord av högsta klass. Så mycket gott. Men efter ett par timmar gick ...eller rullade...vi hem igen för att öppna julklapparna.
 
Nåväl. Pojkarna var nöjda med sina presenter. Lite hörlurar, högtalare, pengar..ja sånt som tonårsgrabbar gillar. Dottern fick pengar, en mugg, mineralsmink och annat som en blivande 18-åring behöver. Alla nöjda och glada.
 
När alla paketen var öppnade...överraskade jag med en extra present till dom var. Pojkarna fick ett presentkort på varsin ritplatta. Dom hann nämligen inte komma före jul. Jätteglada vart dom i alla fall och fick något att se fram emot.
 
Dottern fick också något att se fram emot. Hon vart mållös när hon öppnade sitt kuvert. (Och det är hon inte ofta)
 
I den hade ví ordnat med ett fullspäckat schema i fem dagar i Storstaden månadsskiftet maj/juni. Resa, boende, konsertbiljetter till Aerosmith och biljetter till Stockholm Fields. Allt för två personer. Vilken tur att jag är den andra personen som ska få resa.
 
Tänk vad kul att äntligen få lyssna på riktigt bra musik en hel dag. Just nu är Metallica, Slayer, Ghost och några andra är klara. Hoppas att vädret är bra och att vi får njuta av körsbärsblommorna när vi far ner.
 
Det var inte bara en julklapp. Det var även en tidig födelsedagspresent eftersom hon fyller 18 år i mars. Även en present till mig som blir 50 i mars. Det ska bli sjukt kul att få några dagar på tu man hand med massor av härlig musik och shopping. Men vi har fortfarande en hel lördag oplanerad... Kanske en musikal? Eller har ni något bättre förslag?
 
Det bästa av allt är nog ändå att jag inte behöver kämpa för att försäja mig längre...
 
 
#1 - Ezter

Låter som om ni haft det toppen, plus har mer att se fram emot!

Svar: Men det tar ju så lääääänge ;)
// Marianne

#2 - Annika

God fortsättning. Vad härligt att ha nåt att se fram emot. Kram på dig.

Svar: Det ska bli så kul. Kram på dig oxå.
// Marianne