Ändrade planer

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Min plan för lördagen var att fixa lite hemma, köra ett spinning/pwerpass och sedan gå på filmen Hobbit med sönerna.
 
Men så vart det inte. Jag fastnade i mina studier istället. Har kommit till sådana avsnitt som är sååå roliga att jag inte kan slita mig från böckerna. Satt nog i en 6 - 7 timmar med näsan i böckerna. Träningen ställde jag in. Även om jag hade behövt det.
 
Och filmen... Den gick jag inte heller på. Övertalade dottern att överta min biljett. Och både hon och pojkarna var nöjda både med bytet och med filmen.

 
Själv avslutade jag kvällen med att sticka en strumpa. Hade hittat ett så mysigt garn och ville testa ett annorlunda mönster. Så nu har jag gjort min första syltasocka. Idag måste jag göra den andra. Dom var verkligen jätteroliga att göra. Och så vart dom juliga. Med glitter och allt.
(bilden är klickbar)
 
Nu ska jag trycka ner näsan i böckerna en stund igen
 
Ha en underbar tredje advent!
 
 
 
#1 - Ezter

Vad är en syltasocka undrar jag?

Svar: Socka med skrövliga skaft. Jag lägger upp en bild.
// Marianne

#2 - Jeanette Sandelin

socka mä sylt???

Svar: Extra söta :)
// Marianne

#3 - SysterYster

Vad pluggar du nu för ämne. Det finns massor av roliga och intressanta.

Svar: vård och omsorg. Diabetes, hjärtinfarkter, stroke och annat smått och gott.....
// Marianne

#4 - susan

Bra när man kan prioritera om. Vilken fin socka....Den ser skön ut också!

Svar: Jätteskön. Och nu har jag två :)
// Marianne

#5 - Bosse Lidén

Det är bättre det hållet än tvärtom. Vad är en biofilm och någon svettimme mot en stroke eller två. :) Du är både flitig och kreativ. Julig strumpa med de rätta färgerna. Underbart julkort du lagt in. Decemberkram

Svar: Exakt. Jag kan ju hjälpa någon nästa gång jag går på bio, om dom skulle råka få hjärtinfarkt eller stroke. Kram :)
// Marianne