Mobiltelefoni

I dag känner jag mig nöjd. Mycket nöjd. I ett trollslag sänkte jag mina telefonkostnader för mobilen.
 
Utslaget på ett år har jag tidigare betalt ungefär 1800:- inklusive surf. Från och med idag kommer jag att ganska precis ha halverat mina kostnader.
 
Och enkelt var det. Jag bytte från ett abonnemang till kontantkort. Hos samma operatör. Kan givetvis vara för att jag inte ringer så mycket. Men bytet innebar att jag sänkte surfkostnaden från 99 kronor i månaden till 499:- per år. För samma datamängd. Hur tänkte operatören där?
  
Men det har ingen betydelse. Jag är nöjd. Så nu gäller det bara att komma på ett sätt att slippa undan alla telefonförsäljare som börjat ringa på mobilen istället för hem. Hemma har jag Nix så dit ringer dom inte längre.
 
 
 
 
 

Rustad för vinterväglag

Det är visserligen fortfarande september men det är bara att inse fakta... Vintern är snart här oavsett man vill eller inte. Väderprognoserna visar på snö. Så sambon har bytt däck på min bil. Vilket nog är klokt.

Idag lagade jag snabblunch till mig själv. Något jag inte har ätit på minst 15 år. Jag åt tunnbrödrulle gjord på mjukt tunnbröd, bullens pilsnerkorv och.....pulvermos. Den sista ingrediensen är inget som vi äter i vanliga fall. men idag ville jag ha det. Riktigt gott. Inte direkt lchf-kost men jag tar en sak i taget. Först ska jag bli frisk i huvudet. Kroppen kommer sen.