Halloween

Jag är ingen stor förespråkare av det amerikanska påfundet halloween. Men om ungarna vill baka en tårta så tycker jag det här helt ok. Det här är deras skapelse. Ganska fin tycker jag nog allt. Ni ska veta att killen bakom designen är väldigt stolt.

I går slog det mig...

som en blixt från en klar himmel...

Jag gillar verkligen mitt jobb. Ja, ni läste rätt. Jag GILLAR mitt jobb. Efter nio år kom jag äntligen till riktig insikt. Visst har jag alltid tyckt det varit okej. Trots gnälliga kunder. Periodvis överhopad med arbete. Långa handläggningstider. Många regeländringar. Ett antal omorganiseringar. Chefsbyten.  osv osv

Det är nog ganska många gånger man har slitit av sig headsetet och svurit en ramsa eller två. Men lika många gånger har man skrattat sig halft fördärvad av kundernas kommentarer och åsikter.

Men det finns ju så många fördelar. Underbara kollegor. Bra avtal. Ganska hyfsad lön. Trettiofem semesterdagar när man fyllt 40. (bara det ni...) Bra skyddsnät om man blir sjuk. En friskvårdstimme varje vecka. En jättebra arbetsgivare med andra ord. Och ett bra fackförbund såklart. (Sitter själv med i klubbstyrelsen som sekreterare)

Visserligen är det mycket stillasittande. Men vi har ju ändå möjlighet till pausgympa två gånger om dan. Och så har vi eget gym och bastu. Samt en massagestol. Men även en kollega som går runt och masserar våra axlar och nackar när tillfälle ges. Det är det inte alla som har.

I år har jag tagit på mig lite nya uppgifter som ger mig lite mer utmaning. Och det är det bästa jag har gjort. För rackarns vad roligt det har blivit. Och omväxlande. Jag känner absolut inte mig som en fånge med fotboja.

Så här blir jag nog kvar. Länge....

 

Sanningar om livet efter 40

 
Kvinnor över 50 får inga bebisar; därför att de skulle lägga dem någonstans och glömma bort var.
 
Ett av livets mysterier är hur en 2 kg-låda med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt!?!
 
Min hjärna inte bara vandrar iväg ibland - ibland lämnar den mig totalt.

Det bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor.
 
Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det.

Ju äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt - därför då har din kropp och ditt fett blivit verkligt goda vänner.

Jag gav upp jogging när mina lår gneds samman och satte eld på mina tights.

Konstigt!!! Du hänger in någonting i din garderob för ett tag, sedan krymper det 2 storlekar!
 
Smala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som:
'Du vet, ibland glömmer jag äta'
Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara speciell för att glömma äta!
 
Problemet en del kvinnor har - de blir helt upprörda av någon och sen så går de och gifter sej med honom.
 
Jag läste den där artikeln som sa att typiska stressymptom är:
Äter för mycket ....... impulsköp .....kör bil alldeles för fort.
SKOJAR DOM?!? - det här är mina tankar om en helt perfekt dag!