Hur har jag kunnat missa...?

Jag älskar verkligen att läsa på sidan "Tjuvlyssnat". Det finns så mycket dråpligt man kan höra om man råkar lyssna på andras samtal.

Men döm om min förvåning när jag idag upptäckte att det även finns en sida som heter "Tjuvtittat". Hur i hela friden har jag kunnat missa den?

Hur som helst måste dottern ha trott jag var komplett galen när jag satt och vred mig i kramper med tårarna sprutande ur ögonen ensam framför datorn. Men det var så tokigt och roligt. Ju mer man läste desto värre vat det. Så nu kan jag rekommendera er alla om ni har tråkigt. Gå in på dessa sidor, så känns allt så mycket bättre sen...(Ett litet smakprov. Men hur tänkte vaktmästaren egentligen?)

Dotterns alster...

Tål attt visas. Nu har hon gjort "Marios" polare "Luigi" oxå. Hur söta som helst. Hon har nu packat in dom i två paket som hon gömt under brödernas kuddar. Dom kommer att bli såååå glada när dom kommer hem från semestern och hittar dom. Grabbarna är ju riktiga datornördar så figurerna passar ju bra.

Om bilder kunde lukta...

Jag är så glad. För jag bor ju en bra bit ovan odlingsgränsen. Och här uppe är det inte så mycket som överlever förutom mina åkerbär förstås.

För några år sedan fick jag några små skott av en syren från min svärmor. Hade väl inga stora förhoppningar att som skulle trivas här uppe, även om sorten kallades för sibiriska syrener. Men nu har dom vuxit till sig och blivit två meter höga. Och det bästa av allt - dom har fått sina första blommor. Och det luktar så gott. Önskar man kunde spara lukten på bild....

Ja, jag erkänner....

Jag är ett teknikfreak. Gillar nya fina datorer, spaceade tillbehör, stora platt-tvapparater (har en fet-tv), mp3-spelare, häftiga bilstereos, mobiltelefoner osv osv... Nu har jag, bara för att jag ville ha en, men inte behövde, köpt en ny och fin mobiltelefon. Min gamla var hur bra som helst, och jag var verkligen nöjd med den. Men nu ville jag ha en pektelefon. Det vart en Samsung Galaxy S. En "värstingtelefon" om man får tro recensionerna. Hade tänkt köpa en HTC Desire men dom klarar inte av att leverera dem. Så efter fem veckor gav jag upp.

Det är så kul att titta på alla finesser den har och vad man kan använda den till. Kalender, gps, väckning, kamera (5mpx), video, mp3, radio, kalkylator mm mm. Man kan till och med ringa med den...:))

Lyxpryl? Javisst. Men vad vore livet utan lite vardagslyx?


(Bilden har jag ärligt stulit från webben)

En liten fräckis...

En kvinna har tagit med sig sin älskare hem under dagen, medan hennes man är på sitt arbete.
Utan att hon vet det så har hennes nioårige son gömt sig i garderoben.
Hennes man kommer överraskande hem, så hon gömmer älskaren i garderoben, där den lille pojken redan är.

Den lille pojken säger:
Mörkt här inne.
Mannen:
Ja det är det.
Pojken:
Jag har en baseboll.
Mannen:
Det är ju bra
Pojken:
Vill du köpa den?
Mannen:
Nej, tack.
Pojken:
Min pappa är utanför.
Mannen:
Hur mycket?
Pojken:
2.500:-
Mannen:
Ok.

Någon vecka senare, händer det igen att pojken och mammans älskare är i garderoben tillsammans.

Den lille pojken säger:
Mörkt här inne.
Mannen:
Ja det är det
Pojken:
Jag har en basebollhandske.
Mammans älskare minns förra gången och frågar:
Hur mycket?
Pojken:
7.500:-
Mannen:
Ok.

Några dagar senare säger pappan till pojken:

-
Hämta handsken och basebollen så går vi ut kastar lite.
-
Jag kan inte. Jag har sålt dem.
-
Va?! För hur mycket då?
-
10.000:-

Pappan blir upprörd:

-
Det är inte snällt att ta så hutlöst betalat av dina vänner. Det är mycket mera än vad kostar nya. Du får följa med till kyrkan och bikta dig för prästen.

Dom går till kyrkan och pappan placerar pojken i biktbåset, stänger dörren och sätter sig att vänta utanför.

Pojken säger:
Mörkt här inne.
Prästen:
Börja inte med det där skitsnacket nu igen...