Bilbytardagar...

Efter 22 år med samma bil har jag lessnat. Nu vill jag förnya mig. Sagt och gjort. Fick ett kanontillfälle att köpa en ganska ny (-04) bil till toppenpris. Så nu är jag ägare till en Volvo S40. Den är i så bra skick. Nästan som ny.

Min gamla trotjänare är faktiskt oxå i jättebra skick trots sin ålder. Men nu ska hon få flytta "hemifrån". Med blandade känslor förstås. Men man får ju hoppas att de nya ägarna kommer att vara lika nöjd som jag varit. Det är inte riktigt bestämt hos vem hon hamnar, men jag har två jättebra spekulanter på henne. Så jag känner mig trygg att hon får en bra pensionering från mig.

Vintern rasat ut ....

En underbar helg har det varit. Trots att det blåst en del. Men solen har varit framme i alla fall. Vi for upp över dan till fjälls för att fixa lite ved. Och då passade ungarna även på att samla ihop lite kvistar och grenar till en majbrasa. Det är så roligt att dom kan samarbeta och inte bara bråka med varann. Så nu får vi hoppas att skoterföret håller ett tag till så att vi kan fara upp nästa helg och hälsa våren välkommen.

Huvudfotingar

En vän visade mig för ett tag sedan bilden av ett par virkade "huvudfotingar" som bara var för söta. Men tyvärr så fanns det ingen virkbeskrivning. Men vad gör man då? Jo, man skapar  ett eget mönster så gott det går... Och det här vart resultatet. Vad tycks?